Puijon Maja

Puijon Maja Kuopio

 

Mukavinta olemista arjen yläpuolella! Uudistettu Puijon Maja on ulkoilijan keidas keskellä Puijon lakialuetta. Levähdyspaikan lisäksi Puijon Maja tarjoaa tankkauspisteen Puijon luontoaktiviteettien lomassa. Terveelliset purtavat, lounas sekä yksityistilaisuudet kuuluvat kaikki Majan perinteisiin.

Maja on loistava paikka myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Majalla on juhlittu onnistuneesti monet karonkat, pikkujoulut, merkkipäivät ja häät.

Puijon Majan lounas

Majan lounas katetaa arkisin klo 10.30-14.  Tutustu lounaaseemme »

Isänpäivä Puijolla

Su 14.11. Puijon Majalla katetaan isänpäivälounas seisovaan pöytään, Torniravintolassa nautitaan lähiruokapöydästä ja pöytiintarjoilluista pää- ja jälkiruoista. Lue lisää Puijon isänpäivästä »

RETKIaamiainen VIIKONLOPPUISIN

Tule nauttimaan paikallisista raaka-aineista ja Puijon upeasta luonnosta suositulle viikonlopun retkiaamiaiselle. Retkiaamiainen on tarjolla la ja su klo 9-12. Lue lisää retkiaamiaisesta »

Majan bistrolista

Puijon Majalle voit pistäytyä ulkoilun lomassa nauttimaan bistrolistan maukkaista, paikallisista raaka-aineista valmistetuista herkuista. Katso bistrolistamme >>

MAJAN PUOTI

Puijon Majan puodista voit hankkia paikallisia tuotteita kotiin tai tuliaiseksi. Pertti Junnisen tuohikäsityöt, Satu Nisun huovat ja ryijyt, Pyro-Artturin puutaide, Taito Shopin Kuopio- ja luontoaiheiset tuotteet, Jenni Rutonen Design ja Nature Artin kasvitaide kuuluvat Puodin valikoimiin. Puoti on avoinna Majan aukioloaikoina.

Pikkujoulut majalla

Puijon Majan voit varata koko ryhmäsi käyttöön. Tilaa ja tunnelmaa riittää 80 hengelle. Katso menu ja ota yhteyttä myyntiimme, niin varataan ryhmällesi unohtumaton pikkujoulu Puijon lumoavassa tunnelmassa.

YRITYSTILAISUUDET ja kokoukset

Majalla tilaisuutesi onnistuu maistuvien tarjoilujen ja modernin tekniikan avulla varmasti! Tilaa on jopa 100 hengelle yhtä aikaa. Käytössä on myös 24 hengen Loimu-kabinetti.

Lue lisää kokouksista Puijolla >>

360 virtuaaliesittely

Tutustu Puijon Majaan virtuaalisesti tästä linkistä »

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet Ravintolamestareiden myynnistä:
myynti@ravintolamestarit.net (kerrothan viestissä, mitä ravintolaa asia koskee)
044 5810 453

TorniravintolaTornikahvilaPuijon Ravintolat

Ekokompassi Portaat luomuun Puijo

Puijon Maja

044 5810 455

Aukioloajat

ma-pe klo 10.30-15, la ja su klo 9-15.
LA 18.9. olemme suljettu yksityistilaisuuden vuoksi.
SU 19.9. palvelemme retkiaamiaisen ajan klo 9-12.Näytä kaikki yritykset »
Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »