Puijon Maja

 

Mukavinta olemista arjen yläpuolella! Uudistettu Puijon Maja on ulkoilijan keidas keskellä Puijon lakialuetta. Levähdyspaikan lisäksi Puijon Maja tarjoaa tankkauspisteen Puijon luontoaktiviteettien lomassa. Terveelliset purtavat, lounas sekä yksityistilaisuudet kuuluvat kaikki Majan perinteisiin.

Maja on loistava paikka myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Majalla on juhlittu onnistuneesti monet karonkat, pikkujoulut, merkkipäivät ja häät.

Puijon Majan lounas

Majan lounas katetaan arkisin klo 10.30-14. Tutustu lounaaseemme »

RETKIAAMIAINEN VIIKONLOPPUISIN

Tule nauttimaan paikallisista raaka-aineista ja Puijon upeasta luonnosta suositulle viikonlopun retkiaamiaiselle. Retkiaamiainen katetaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-12. Lue lisää retkiaamiaisesta »

MAJAN BISTROLISTA

Puijon Majalle voit pistäytyä ulkoilun lomassa nauttimaan bistrolistan maukkaista, paikallisista raaka-aineista valmistetuista herkuista.  Katso bistrolistamme >>

MAJAN PUOTI

Puijon Majan puodista voit hankkia paikallisia tuotteita kotiin tai tuliaiseksi. Pertti Junnisen tuohikäsityöt, Satu Nisun huovat ja ryijyt, Pyro-Artturin puutaide, Taito Shopin Kuopio- ja luontoaiheiset tuotteet, Jenni Rutonen Design ja Nature Artin kasvitaide kuuluvat Puodin valikoimiin. Puoti on avoinna Majan aukioloaikoina.

YRITYSTILAISUUDET, kokoukset ja tyhy-päivät

Majalla tilaisuutesi onnistuu maistuvien tarjoilujen ja modernin tekniikan avulla varmasti! Tilaa on jopa 100 hengelle yhtä aikaa. Käytössä on myös 24 hengen Loimu-kabinetti. Lue lisää kokouksista Puijolla >>

360 virtuaaliesittely

Tutustu Puijon Majaan virtuaalisesti tästä linkistä »

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet
ravintolat@puijopeak.fi tai Ravintolamestareiden myynnistä: 044 5810453, myynti@ravintolamestarit.net (kerrothan viestissä, mitä ravintolaa asia koskee)

TorniravintolaTornikahvilaPuijon Ravintolat

Ekokompassi Portaat luomuun Puijo

Puijon Maja

044 5810 455

Aukioloajat

5.6.-12.8.
MA-PE 10.30-18
(Lounas 10.30-14, Bistro 12-17.30)
LA-SU 9-18
(Retkiaamiainen 9-12, Bistro 10.30-17.30)

Majan terassialueella palvelee myös säävarauksella
Olvin ulkomyyntipiste ja jäätelökioski.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Seuraa ajankohtaisia aukiolotiedotteita instagramissa @puijopeak

POIKKEUSAUKIOLOT:
7.6. YKSITYISTILAISUUS KLO 10.30-14Näytä kaikki yritykset »
Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »