Puijon Maja

Puijon Maja Kuopio

Mukavinta olemista arjen yläpuolella! Uudistettu Puijon Maja on ulkoilijan keidas keskellä Puijon lakialuetta. Levähdyspaikan lisäksi Puijon Maja tarjoaa tankkauspisteen Puijon luontoaktiviteettien lomassa. Terveelliset purtavat, lounas sekä yksityistilaisuudet kuuluvat kaikki Majan perinteisiin.

Maja on loistava paikka myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Majalla on juhlittu onnistuneesti monet karonkat, pikkujoulut, merkkipäivät ja häät.

Puijon Majan lounas

Majan lounas on tarjolla jälleen 1.6. alkaen. Katso lounaslistamme >>

RETKILOUNAS VIIKONLOPPUISIN

Retkilounas on toistaiseksi tauolla. Tule nauttimaan paikallisista raaka-aineista ja Puijon upeasta luonnosta. Maja palvelee lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-15. Viikonloppuna tarjolla on retkiaamiainen klo 9-12, jonka jälkeen katamme tarjolle lohikeiton. Keiton hintaan 10.- kuuluu myös leivät sekä Puijo 1963 kahvi tai tee.

MAJAN PUOTI

Puijon Majan puodista voit hankkia paikallisia tuotteita kotiin tai tuliaiseksi. Pertti Junnilan tuohikäsityöt, Satu Nisun huovat ja ryijyt, Pyro-Artturin puutaide, Taito Shopin Kuopio- ja luontoaiheiset tuotteet, Jenni Rutonen Design ja Nature Artin kasvitaide kuuluvat Puodin valikoimiin. Puoti on avoinna Majan aukioloaikoina.

YRITYSTILAISUUDET ja kokoukset

Majalla tilaisuutesi onnistuu maistuvien tarjoilujen ja modernin tekniikan avulla varmasti! Tilaa on jopa 100 hengelle yhtä aikaa. Käytössä on myös 24 hengen Loimu-kabinetti.

Lue lisää kokouksista Puijolla >>

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet:
myynti@ravintolamestarit.net
044 5810 453

 

TorniravintolaTornikahvilaPuijon Ravintolat

 

Puijon Maja

044 5810 455

Aukioloajat

1.6. alkaen klo 10.30-15 päivittäin.Näytä kaikki yritykset »
Varaa palveluja tästä »  |   Varaa pöytä Torniravintolaan tästä »   |   Puijo Majan lounaslista »