Puijon aktiviteetit

Puijon lumo ❄️💙

Puijon lakialueelle on tehty koko perheen lumimaailma ja mäenlaskualue, joka kantaa nimeä Puijon lumo. Hauskuuden maksimoimiseksi mäenlaskualueelle on tuotu Sunkid valmistajan mattohissi, Sunkid snow tube -renkaat ja Stigan laskuvälineitä. Puijon laen mäenlaskualueelle et tarvitse omia laskuvälineitä, riittää kun saavut laskemaan ❄️
🔵 Mäenlaskualueen vetonaulana on talven ajan ollut koko perheen n. 100 metriä pitkä snow tube rengasmäki. Nuorimmat lapset (alle 5v.) huoltajan kanssa mattohississä. 
🔴 Toinen täysin uusi vieläkin vaudikkaampi snow tube mäki aukesi 21.2.2021 (uusimmassa vauhtimäessä nuorimmat mäenlaskijat huoltajan kanssa samassa snow tube renkaassa).
🟢 Perheen pienimmille on myös oma lumiliukumäki, jossa lasketaan Stigan matoilla. 
Kaikille ikäluokille löytyy laskettavaa 🛷🛷🛷 

Aukioloajat

Puijon Lumo on auki koko talven ! Hiihtolomilla ja pääsiäisenä auki joka päivä. Viikottaiset aukiolot päivitetään tähän alle*:

Puijon lumon snow tube mäenlasku on suljettu 5-11.2021. 

TULEVAT AUKIOLOAJAT: tulevien viikonloppujen mäenlasku ilmoitetaan torstaisin kun kevät on jo niin pitkällä, seuraava tsekkaus 15.4.2021, jolloin ilmoitetaan viikonlopun 17-18.4.2021 mahdollinen aukiolo. 

*Pidätämme oikeuden muutoksiin. mm. ääriolosuhteet on force majeure, joka voi estää mäenlaskun tai muuttaa päivän aikatauluja. Tiedotamme mahdollisista muutoksista Puijo Peakin nettisivulla ja sosiaalisen median kanavissa; Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak. Äkilliset säämuutokset ovat force majeure, joista etukäteen ilmoitusta ei voi tehdä. Tarkasta päiväkohtainen tilanne Puijo Peakin kanavista.

 

Liput ja sijainti
Aluelippu 8€ / hlö. Alle 3 vuotiaat veloituksetta.
❄️ Liput ostetaan Puijon Tornin matkamuistomyymälästä. Kypärän saat lippua vastaan Tornin vieressä olevasta jätskikiskasta. Mäenlaskualue sijaitsee Tornin ja Majan välissä. Kaikki kompaktilla alueella Tornin ja Majan palveluiden vieressä.
❄️ Lippu sisältää 2h mattohissin käytön, snow tube mäet, lumiveistosalueen (jossa sijaitseen myös pienimpien lasten liukumäki),. mäenlaskuvälineet ja kypärän. Voit käyttää omaa kypärää.
* Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Info
Kuvissa: 1. lasten liukumäki, 2. veistettäviä lumipintoja, 3. yksi valmiista lumiteoksista, 4. kuva uudesta snow tube mäestä, 5 ja 6 kuvia uusista iltavaloista. Ajankohtaista: kevät on jo niin pitkällä, että lumiveistokset on menettäneet muotonsa sulamisen takia. . 
 
 
 
Turvallisuus
❄️ Turvallisuussyistä johtuen alue on auki vain Puijo Peak Oy:n ilmoittamina aukioloaikoina. Alueella ei saa laskea aukioloaikojen ulkopuolella!
❄️ Pakkasraja -20 astetta.
❄️ Kypäräpakko teidän turvaksenne. Otathan mukaasi oman kypärän tai kypärän alle laitettavan tuubihuivin tai kypärämyssyn. Voit myös ostaa Puijo aiheisen tuubihuivin Puijon tornin matkamuistomyymälästä. Lainakypärän alle laitettava suoja on pakollinen!. 

❄️ Alle 5 -vuotiaat lapset huoltajan kanssa mattohississä. 

❄️ Tube rengasta vetäessä turvavälit syntyvät luonnostaan myös mahdollisissa jonotustilanteissa mutta muistathan kuitenkin kaikki THL:n ja AVI:n tärkeät suositukset kuten ethän saavu kipeänä laskemaan ja muistat fyysiset etäisyydet. 

Talvipäivän yhteyteen sopii upeasti Tornikahvilan upeat maisemat ja herkut kuten herkkukaakao (Tornikahvila ja Maja ovat avoinna joka päivä). Viikonloppuisin Puijon Majan retkiaamiainen, bistro menu ja lohikeittolounas. 

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

Muuta tekemistä
⭐️ Puijon tornin matkamuistomyymälässä on koettavissa suosittu virtuaalimäkihyppyelämys Puijon suurmäestä. Hinta 5€.
⭐️ Puijon tornin talviterassilla voit ihailla maisemia ulkoilmassa ja ottaa upeita valokuvia yli 200m Kallaveden pinnan yläpuolella.
⭐️ Puijon ravintolat tarjoavat monenlaisia makuelämyksiä. Tornikahvilassa on herkkukaakaota ja maittavia kahvilatuotteita ma-la klo 10-18 ja su klo 10-16. Puijon Majalla on viikolla monipuolinen lounas klo 10:30-14 ja viikonloppuisin upea retkiaamiainen klo 9-12 sekä bistro menu klo 12 alkaen. Puijon maja on auki klo 18 asti viikoilla 8, 9 ja 10 kuten Puijon Lumo ja Puijon Torni. Puijon Torniravintolan pyörivässä ravintolassa voit nauttia upean maisemallisen lähiruokailun.
KESÄMÄENLASKU -PURE ADRENALINE 🔥

Kesäkausi on ohi, kiitos kaikille mäelaskijoille ! Alla video kesäaktiviteeteista.

KEPPARIRATA

Puijon upea kepparirata on valmis.. Puijon luontoon suunnitellut maastoesteet, eläinaiheiset esteet sekä ajanotto ja tulostaulu. Kepparirata sijaitsee Puijon tornin ja Puijon majan välisellä alueella. Ihanteellinen synttäreille ja kaveriporukoille. Ps. Keppariradalla voit testata nopeuttasi myös estejuoksuna ilman keppihevosta. Ryhmät sales@puijopeak.fi

Kehitämme Nature Activity Parkia vaiheittain. Tiedotamme lisää uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak. Tervetuloa kehittyvälle Puijolle !

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

Tutustu lisää Elämyksiin!

 

 

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »