PUIJON LAEN AKTIVITEETIT

VIRTUAALIELÄMYs

⭐️VIRTUAALIMÄKIHYPPY PUIJON SUURMÄESTÄ, KOETTAVISSA PÄIVITTÄIN TORNIN AULASSA. 5€ / hlö.

Suosittu mäkihyppykokemus VR-laseilla. Istut turvallisesti Puijon tornin ala-aulassa ”lähtöpuomilla” ja koet elämäsi mäkihypyn. Kolmiuloitteinen, aito 130 metrin loikka Puijon suurmäestä antaa aihetta keskusteluihin lomakokemuksista! Sopii kaiken ikäisille. Virtuaalimäkihypyn hinta on 5€/hlö.

SähköfatPYÖRÄILY puijoLLa

⭐️VUOKRAA EFATBIKE JA LÄHDE LUONTOSEIKKAILULLE PUIJON UPEILLE KESÄREITEILLE. KAIKEN TASOISILLE SOPIVIA REITTEJÄ. Alk.. 35€ / 2h, MYÖS 1-3 PÄIVÄN VUOKRAUKSET.

Lähde efatbike pyöräretkelle Puijon tornilta Puijonnokan laavulle ja Konttilan maatilan kautta takaisin tornille tai jollekin muulle reitille. Varaa efatbike.fi >> valitse kohde Kuopio, Puijo Peak. Ympärivuotinen aktiviteetti! Kesällä ajeltavanasi on kaikki upeat reitit Puijolla, joita on paljon ja kaikentasoisille sopivia. 

⭐️ Kartta Puijon maastopyöräilystä. Valittavanasi kesän aikana on karttaan merkittyjä useita reittejä kuten: nro 1. ulkoilureitit (kaikille sopivat reitit sis. purupintoja ja metsäteitä), nro 2. maastopyöräreitit (edistyneille maastopyöräilijöille suunnatut reitit). Lisäksi nro. 3. Puijon polku on soveltuva efatbike pyöräilyyn. Puijon polulta pääsee myös kaupunkiin ja takaisin! Uuden upean laavun löydät alla olevasta kartasta sinisen raksin kohdalta.

Alla on video sähköfatpyöräilystä Puijon kesäreiteillä. Sähköfatpyörä kulkee upeasti kaikissa olosuhteissa ja sähköavustus buustaa mäet ylös helposti. Tämä Lapin keskuksissakin vahvassa suosiossa oleva aktiviteetti on todella kokeilemisen arvoinen Puijolla ⭐️. Katso alla video efat pyöräilystä Puijolla ja ihastu!

 

RYHMille

⭐️ OPASTETTU SUURMÄEN TORNIVIERAILU JA VIRTUAALIMÄKIHYPPY RYHMILLE Alk. 150€. Suosittu elämys🔝

HINNASTO

MÄKITORNIVIERAILU + VIRTUAALIMÄKIHYPPY 150€ / RYHMÄ. YLI 10 HLÖÄ + 10€ / HLÖ.

MÄKITORNIVIERAILU + VIRTUAALIMÄKIHYPPY + PUIJON TORNI 200€ / RYHMÄ. YLI 10 HLÖÄ + 15€ / HLÖ. Huom. alle 7 hlön ryhmät 150€ / ryhmä + Puijon tornin pääsyhintojen mukaan / hlö.

.
⭐️ KESÄMÄENLASKU RYHMILLE. Alk. 200€.

 

⭐️ OHJATTUJA LUONTORETKIÄ RYHMILLE Lue lisää >>

 

FRISBEEGOLF PUIJO

Puijon matkailualueen lähellä kävelymatkan päässä sijaitsee upea yhdeksi Europpan parhaimmaksi äänestetty frisbee golf rata. Radalla on 18 frisbee golf väylää. Voit vuokrata frisbee golf kiekkoja Puijon tornin matkamuistomyymälästä 5€ / hlö sis. driverin, mid rangen ja putterin sekä kantolaukun. Veloitamme kadonneista kiekoista 15€ / kpl. Pelaaminen on maksutonta.

PERHEET

⭐️ LASTEN MAAILMA AUKEAA SANEERAUKSEN TAKIA MYÖHEMMIN KESÄLLÄ. Tiedotamme aukioloajoista!

 

DIGITAALISET LUONTOELÄMYKSET

UUTTA Olemme tehneet teille rakkkaat asiakkaat digitaalisen metsäsatupolun. Lähde retkellle Puijon tornilta uudelle laavulle. Lue käyttöohjeet metsäsatupolkuun tästä>>

Lataa Salmi AR Apps ja metsäsatukierros jo ennakkoon puhelimelle tai tabletille ja täten satu on heti käytettävissä kun lähdet seikkailulle. Lataus ja käyttäminen on maksutonta.

Katso metsäsatupolusta teaser video tästä >>

UUSI UPEA LAAVU ON SIUNATTU KÄYTTÖÖN 30.6,2022 JA ON NYT VAPAASTI KÄYTETTÄVISSÄ. LAAVU SIJAITSEE N. 400M KÄVELYMATKAN PÄÄSSÄ PUIJON TORNILTA. SUUNTAA PUIJON MAJAN TAKAA LÄHTEVÄLTÄ METSÄTIELTÄ KOHTI KONTTILAA.

⭐️ SUOMEN ELÄIMET AR-KIERROS PUIJON MATKAILUALUEELLA. Veloituksetta joka päivä.

(Tähän aktiviteettiin voi tulla muutoksia kesän aikana meneillään olevan matkailualueen esteettömien luontoreittien rakentamisen aikana)

Suomen eläimet AR-kierros on sisällöltään opettava, eläimistä videoiden ja kertojan esittämänä toteutettu digitaalinen kokemus. Sisältö on toteutettu yhdessä Ähtärin eläinpuiston ammattilaisten kanssa. Sopii kaiken ikäisille ja toimii koululais- ja opiskelijaryhmille oppimateriaalina. Kierros sijaitsee Puijon Majan takana, Puijon Lumon yhteydessä lähimetsässä. Toistaiseksi reitti on osittain vaikeakulkuista. Parhaiten pääset käyttämään AR kokemusta lataamalla ohjelman jo kotona älylaitteeseesi. Lataa sovelluskaupasta Salmi AR. Avattuasi sen, valitse Suomen eläimet (ahmaikoni), lataa sisältöpaketti, skannaa laitteesi kameralla herätetaulu, aseta äänenvoimakkuus sopivaksi ja nauti. Parhaan kokemuksen saat käyttämällä kuulokkeita. Lataus ja Suomen eläimet- kierros ovat maksuttomia!

LUONTOliikunta PUIJOLLA

Valittanavanasi on kolme n. 2km pitkiä luontoreittejä luonnonsuojelualueella: Konttilan kierto, Kokonmäen kierto ja Puijon polku. Lisäksi mahtavat pururadat ja ulkoilureitit johdattaa sinut upeisiin kohteisiin kuten Yläantikkalan laavulle, Konttilan tilalle ja Puijonnokan laavulle. Voit patikoida kaikkia reittejä, jotka kartalla näkyy.

Puijo

Puijon portaat

Legendaariset Puijon portaat kutsuu harjoittelemaan. Upeat valaistut Puijon portaat hyppyrimäkien vieressä ovat ihanteellinen harjoituspaikka kunnon kohottamiseen niin huippu-urheilijoille kuin kuntoilijoillekin. Puijon portaita pääsee nousemaan Puijon tornille ja Majalle, jossa voit levähtää ja nauttia raikkaita kesäjuomia. Ps. matkailualueen uudistamisen aikana pääset hyppyrimäkien keulan kohdalta metsäreittiä ylös tornille!

Aktiviteettien yhteyteen käy erinomaisesti Majan terassi, bistro, retkiaamiainen ja Tornikahvilan maukkaat elämykset.
Kehitämme matkailualueen palveluita, aktiviteetteja ja elämyksiä vaiheittain ja lisääntyen. Tiedotamme uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak. Tervetuloa kehittyvälle Puijolle !
Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »