Puijon aktiviteetit

Snow tube – mäenlaskualue
Puijon lakialueelle on tehty koko perheen mäenlaskualue. Hauskuuden maksimoimiseksi mäenlaskualueelle on tuotu Sunkid valmistajan mattohissi, Sunkid snow tube renkaat ja Stigan laskuvälineitä.

Aukioloajat
Viikolla 8 lasketaan mäkeä arkipäivisin klo 14 – 16.
Auki mattohissi ja 40m pitkä lumiliukumäki, jossa voit laskea Sunkid snow tube renkailla, Stigan SnowFlyerilla ja SnowRocketilla..
* Viikonlopun aukioloajoista informoidaan viimeistään perjantaina 21.2.
* Tiedotamme aukioloajoista täällä ja sosiaalisen median kanavissa; Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak.
Liput 
5€ / henkilö aluelippu.
Lippu sisältää 2h mattohissin käytön, Sunkid ja Stiga valmistajien laskuvälineet ja kypärän.
* Voit ottaa mukaasi kypärän alle laitettavan tuubihuivin tai kypärämyssyn.

* Liput ja kypärät Puijon tornin matkamuistomyymälästä.!

Talvipäivän yhteyteen sopii upeasti Puijon majan retkiaamiainen ja lohikeittolounas sekä Tornikahvilan herkulliset maisemat.. Huom. 22.2 lauantaina retkiaamiaisen jälkeen Puijon majalla on yksityistilaisuus, ei lohikeittolounasta. Laskiaissunnuntaina 23.2 Puijon Maja palvelee normaalisti. Tornikahvila palvelee normaalisti kumpanakin päivänä 22-23.2 ! 

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

MM mitalin vuonna 2018 voittaneet upeat husky koiravaljakot juoksee lauantaisin klo 10-14 Puijolla. Viikolla 8 Puijon Huskyt juoksee Tahkolla. Tutustu lisää Elämyksiin!

e-Fatbike

Puijon alue on pysynyt kauniin koskemattomana ja luonnontilassa, koska luonnonsuojelualue on rauhoitettu moottoriajoneuvoilta. e-Fatbike -sähköpyörällä tutustut Puijon aarniometsän saloihin luontoystävällisellä tavalla.

Lue lisää ja varaa e-Fatbike

Lisää aktiviteetteja luvassa

Kehitämme Nature Activity Parkia vaiheittain. Tulossa on paljon hauskaa tekemistä ja aktiviteetteja koko perheelle. Tiedotamme lisää uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak.

 

 

Varaa palveluja tästä »  |   Varaa pöytä Torniravintolaan tästä »   |   Puijo Majan lounaslista »