Kesän 2021 aktiviteetit

PUIJON LUMO lasten maailma

Lasten maailma sijaitsee Puijon Lumon rajatulla alueella tornin ja majan välisellä alueella. Tunnistat Puijon Lumon sisäänkäynnin komeasta portista!

Lasten maailman aluelippuun sisältyy: trampoliinit, kepparirata ajanotolla, polkuautorata, mini-frisbeegolf, levähdysalue ja mukavia pihapelejä. Aluelippu ostetaan lastenmaailman portilta. Toiminnan toteuttaa Kuopion 4H-yhdistys ry ja Puijo Peak Oy.

Aktiviteettien lomassa käytössäsi on Puijon Majan, jäätelökioskin ja Tornikahvilan &- ravintolan palvelut » sekä Tornin upea Matkamuistomyymälä.

HINNASTO

  • Aluelipun hinta 5€ / hlö, 3-16 -vuotiaat.
  • Alle 3v. lapset ilmaiseksi. Huoltajat lasten seurassa alueelle veloituksetta.

AUKIOLOAJAT

  • 5.7. – 8.8. ma-la klo 10:00 – 15:00.
  • Alueella oleskelu ja laitteiden käyttö omalla vastuulla. Lapset ovat aina alueella huoltajien valvonnassa ja vastuulla.
  • Palvelemme säävarauksella, sadepäivinä suljettu. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

Puijon luontoon suunnitellut maastoesteet, eläinaiheiset esteet sekä ajanotto ja tulostaulu löytyvät myös lasten maailman rajatulta alueelta.. Ihanteellinen synttäreille ja kaveriporukoille. Ps. Keppariradalla voit testata nopeuttasi myös estejuoksuna ilman keppihevosta.

 

Aconin Jeep polkuautot ja lasten polkuautot.

 

Virtuaalimäkihyppy Puijon suurmäestä

Mäkihyppykokemus VR-laseilla. Istut turvallisesti Puijon tornin ala-aulassa ”lähtöpuomilla” ja koet elämäsi mäkihypyn. Kolmiuloitteinen, aito 130 metrin loikka Puijon suurmäestä antaa aihetta keskusteluihin lomakokemuksista! Sopii kaiken ikäisille. Virtuaalimäkihypyn hinta on 5€/hlö.

Suomen eläimet AR-kierros

Suomen eläimet AR-kierros on sisällöltään opettava, eläimistä videoiden ja kertojan esittämänä toteutettu digitaalinen kokemus. Sisältö on toteutettu yhdessä Ähtärin eläinpuiston ammattilaisten kanssa. Sopii kaiken ikäisille ja toimii koululais- ja opiskelijaryhmille oppimateriaalina. Kierros sijaitsee Puijon Majan takana, Puijon Lumon yhteydessä lähimetsässä. Toistaiseksi reitti on osittain vaikeakulkuista. Parhaiten pääset käyttämään AR kokemusta lataamalla ohjelman jo kotona älylaitteeseesi. Lataa sovelluskaupasta Salmi AR. Avattuasi sen, valitse Suomen eläimet (ahmaikoni), lataa sisältöpaketti, skannaa laitteesi kameralla herätetaulu, aseta äänenvoimakkuus sopivaksi ja nauti. Lataus ja Suomen eläimet- kierros ovat maksuttomia!

 

 

Kehitämme Nature Activity Parkia vaiheittain. Tiedotamme lisää uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak. Tervetuloa kehittyvälle Puijolle !

Tutustu myös Elämyksiin!

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »