Puijon aktiviteetit

Puijon lumo ❄️💙

Puijon lakialueelle on tehty koko perheen lumimaailma ja mäenlaskualue, joka kantaa nimeä Puijon lumo. Hauskuuden maksimoimiseksi mäenlaskualueelle on tuotu Sunkid valmistajan mattohissi, Sunkid snow tube -renkaat ja Stigan laskuvälineitä. Puijon laen mäenlaskualueelle et tarvitse omia laskuvälineitä, riittää kun saavut laskemaan ❄️
Mäenlaskualueen vetonaulana on talven ajan ollut koko perheen n. 100 metriä pitkä snow tube rengasmäki, johon on tehty uusi korotettu lähtöasema ja loppumutkittelut hiljattain. Katso video alla. Toinen täysin uusi vieläkin vaudikkaampi snow tube mäki aukesi 21.2.2021 (uusimmassa vauhtimäessä alle kouluikäiset laskee aikuisen kanssa samassa renkaassa). Perheen pienimmille on tehty myös oma lumiliukumäki ! Kaikille ikäluokille löytyy laskettavaa 🛷🛷🛷

Aukioloajat

Puijon lumo on auki ajalla 20.2 – 14.3 joka päivä klo 11 – 18*

Iltamäessä klo 16 jälkeen tunnelmaa luo lumisiin puihin suunnatut valot sekä Puijon Lumo portin ja lumenveistosalueen uudet led valot, jotka hohkavat upeasti illan hämärtäessä.

*Pidätämme oikeuden muutoksiin. mm. ääriolosuhteet on force majeure, joka voi estää mäenlaskun tai muuttaa päivän aikatauluja. Tiedotamme mahdollisista muutoksista Puijo Peakin nettisivulla ja sosiaalisen median kanavissa; Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak..Tarkasta päiväkohtainen tilanne nettisivulta.

TIEDOTUS: 23.2 snow tube mäenlaskussa välipäivä sääolosuhteiden takia (pakkasen purevuus, tuuli ja tuisku). 24.2 snow tube mäenlaskua jälleen entistä hauskemmin ! 

Liput ja sijainti
Aluelippu 8€ / hlö. Alle 3 vuotiaat veloituksetta.
❄️ Liput ostetaan Puijon Tornin matkamuistomyymälästä. Kypärän saat lippua vastaan Tornin vieressä olevasta jätskikiskasta. Mäenlaskualue sijaitsee Tornin ja Majan välissä. Kaikki kompaktilla alueella Tornin ja Majan palveluiden vieressä.
❄️ Lippu sisältää 2h mattohissin käytön, snow tube mäet, lumiveistosalueen (jossa sijaitseen myös pienimpien lasten liukumäki),. mäenlaskuvälineet ja kypärän. Voit käyttää omaa kypärää. ps. lumiveistoksia nousee koko talvilomaviikkojen ajan.
* Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Info
Puijon lumo lumimaailmaa kehitetään koko ajan ja lumiveistoksia nousee lähes päivittäin lisää. Kuvissa: 1. lasten uusi liukumäki, 2. veistettäviä lumipintoja, 3. yksi valmiista lumiteoksista, 4. kuva uudesta snow tube mäestä, 5 ja 6 kuvia uusista iltavaloista.
 
 
 
Turvallisuus
❄️ Turvallisuussyistä johtuen alue on auki vain Puijo Peak Oy:n ilmoittamina aukioloaikoina. Alueella ei saa laskea aukioloaikojen ulkopuolella.
❄️ Pakkasraja -20 astetta.
❄️ Kypäräpakko teidän turvaksenne. Otathan mukaasi oman kypärän tai kypärän alle laitettavan tuubihuivin tai kypärämyssyn. Voit myös ostaa Puijo aiheisen tuubihuivin Puijon tornin matkamuistomyymälästä. Lainakypärän alle laitettava suoja on pakollinen!. 

❄️ Liput tornin matkamuistomyymälästä. Kypärät saat ulkona olevasta jäätelökioskista lipun oston jälkeen. 

❄️ Tube rengasta vetäessä turvavälit syntyvät luonnostaan myös mahdollisissa jonotustilanteissa mutta muistathan kuitenkin kaikki THL:n ja AVI:n tärkeät suositukset kuten ethän saavu kipeänä laskemaan ja muistat fyysiset etäisyydet. 

Talvipäivän yhteyteen sopii upeasti Tornikahvilan upeat maisemat ja herkut kuten herkkukaakao (Tornikahvila ja Maja ovat avoinna joka päivä). Viikonloppuisin Puijon Majan retkiaamiainen, bistro menu ja lohikeittolounas. 

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

Muuta tekemistä
⭐️ Puijon tornin matkamuistomyymälässä on koettavissa suosittu virtuaalimäkihyppyelämys Puijon suurmäestä. Hinta 5€.
⭐️ Puijon tornin talviterassilla voit ihailla maisemia ulkoilmassa ja ottaa upeita valokuvia yli 200m Kallaveden pinnan yläpuolella.
⭐️ Puijon ravintolat tarjoavat monenlaisia makuelämyksiä. Tornikahvilassa on herkkukaakaota ja maittavia kahvilatuotteita ma-la klo 10-17 ja su klo 10-16. Puijon Majalla on viikolla monipuolinen lounas klo 10:30-14 ja viikonloppuisin upea retkiaamiainen klo 9-12 sekä bistro menu klo 12 alkaen. Torniravintolan pyörivässä ravintolassa voit nauttia upean maisemallisen lähiruokailun.
KESÄMÄENLASKU -PURE ADRENALINE 🔥

Kesäkausi on ohi, kiitos kaikille mäelaskijoille ! Alla video kesäaktiviteeteista.

KEPPARIRATA

Puijon upea kepparirata on valmis.. Puijon luontoon suunnitellut maastoesteet, eläinaiheiset esteet sekä ajanotto ja tulostaulu. Kepparirata sijaitsee Puijon tornin ja Puijon majan välisellä alueella. Ihanteellinen synttäreille ja kaveriporukoille. Ps. Keppariradalla voit testata nopeuttasi myös estejuoksuna ilman keppihevosta. Ryhmät sales@puijopeak.fi

Kehitämme Nature Activity Parkia vaiheittain. Tiedotamme lisää uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak. Tervetuloa kehittyvälle Puijolle !

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

Tutustu lisää Elämyksiin!

 

 

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »