Puijon aktiviteetit

TILATTAVAT AKTIVITEETIT JA ELÄMYKSET – LUE LISÄÄ

SYYSMÄENLASKU -PURE ADRENALINE 🔥

Ensimmäisenä Suomessa. Puijon vauhdikkain aktiviteetti. Pääset laskemaan Puijon hyppyrimäen alastulorinnettä tubing renkaalla. Tämä aktiviteetti ei jätä kylmäksi. Kesämäenlasku toteutetaan luvalla, ohjatusti ja valvotusti. Ensikerran mäenlasku oli yleisölle auki lauantaina 4.7.2020. Kesämäenlasku on saanut upean palautteen käyttäjiltä.

Katso video koko perheen mäenlaskusta K28 mäellä – KLIKKAA TÄSTÄ VIDEOON

⭐️ Mäenlaskukausi K28 mäessä on ohi tältä kesältä Puijon portaiden remontin takia !

⭐️ Hinta 10€ sisältää kaksi kertaa hauskan ja vauhdikkaan mäenlaskun K28 mäen alastulorinteellä (n. 100 metriä pitkä liuku) ja välineet (mäenlaskurenkaan, kypärän, hanskat, suojalasit) sekä mäenlaskurenkaiden kuljetuksen laskujen välillä.

⭐️ Ikärajasuositus K28 mäessä: esikoulukouluikäiset ja sitä vanhemmat yksin renkaassa. Nuoremmat lapset aikuisen kanssa samassa renkaassa.

* Tubing mäenlaskuun on valittavana kahta eri kokoa olevia tubing renkaita. Isoon renkaaseen mahtuu kaksi henkilöä. Pienemmällä renkaalla lasketaan yksin.

* Säävaraus; sateella tai ukkosella ei lasketa.

* Suosittelemme pitkiä housuja ja paitoja sekä maastoon soveltuvia kenkiä.

* Voit maksaa pankki – tai luottokortilla K28 mäellä. Käteismaksut Puijon tornin ala-aulaan.

Hyppyrimäissä laskeminen omilla välineillä, mäkien muu omaehtoinen käyttö tai ohjatun toiminnan ulkopuolinen käyttö on ehdottomasti kielletty. Turvallisuusohjeet

 

RYHMÄMYYNTI ON AUKI. Voit varata ryhmällesi vauhdikkaan mäenlaskun yksityistilaisuutena. Ryhmille on valittavana HS30 tai HS100 mäki. Tämä aktiviteetti ei jätä kylmäksi 🔥 Vauhdit HS30 mäessä n. 50km/h ja HS100 mäessä  n. 90 km / h..

Hinnasto:

HS30 30€ / hlö, ryhmän minimihinta 200€

HS100 50€ / hlö, ryhmän minimihinta 300€.

Mäenlaskun yhteyteen sopii mainiosti jälkitunnelmointi Puijon majan uudessa saunakabinetissa (sis. uniikki saunakabinetti, 72- ja 55 tuuman esitysnäytöt, Genelec äänentoisto, Singa karaoke ja kaksi erillistä saunaosastoa) sekä Puijon majan ja Puijon tornin ravintolapalvelut. Ryhmävarauksia otetaan vastaan osoitteessa: sales@puijopeak.fi

KEPPARIRATA

Puijon upea kepparirata on valmis.. Puijon luontoon suunnitellut maastoesteet, eläinaiheiset esteet sekä ajanotto ja tulostaulu. Kepparirata sijaitsee Puijon tornin ja Puijon majan välisellä alueella. Ihanteellinen synttäreille ja kaveriporukoille. Ps. Keppariradalla voit testata nopeuttasi myös estejuoksuna ilman keppihevosta. Ryhmät sales@puijopeak.fi

Kehitämme Nature Activity Parkia vaiheittain. Tiedotamme lisää uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak. Tervetuloa kehittyvälle Puijolle !

 

TALVI

Snow tube – mäenlaskualue
Puijon lakialueelle on tehty koko perheen mäenlaskualue. Hauskuuden maksimoimiseksi mäenlaskualueelle on tuotu Sunkid valmistajan mattohissi, Sunkid snow tube -renkaat ja Stigan laskuvälineitä.

Aukioloajat

Snow tube mäkialue on suljettu tältä talvelta.. Puijo Peak Oy seuraa toiminnassaan THL:n ohjeistuksia.

🛷 Tiedotamme mahdollisista aikataulumuutoksista Puijo Peak Oy:n nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa; Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak..
Liput 
5€ / henkilö aluelippu.
Lippu sisältää 2h mattohissin käytön, Sunkid ja Stiga valmistajien laskuvälineet ja kypärän.
❄️ Turvallisuussyistä johtuen alueella lasketaan vain Puijo Peak Oy:n ilmoittamina aukioloaikoina.
❄️ Otathan mukaasi kypärän alle laitettavan tuubihuivin tai kypärämyssyn. Voit myös ostaa Puijo aiheisen tuubihuivin Puijon tornin matkamuistomyymälästä Kypärän alle laitettava suoja on pakollinen. Voit käyttää myös omaa kypärää. 

❄️ Liput ja kypärät tornin matkamuistomyymälästä.

Muuta tekemistä
⭐️ Puijon tornin matkamuistomyymälässä on koettavissa suosittu virtuaalimäkihyppyelämys Puijon suurmäestä. Hinta 5€. Virtuaalilasit desinfioidaan UVC-led valoteknologialla.
⭐️ Puijon tornin talviterassilla voit ihailla maisemia ulkoilmassa ja ottaa upeita valokuvia yli 200m Kallaveden pinnan yläpuolella.
⭐️ Puijon ravintolat tarjoavat monenlaisia makuelämyksiä. Tornikahvilassa on herkkukaakaota ja maittavia kahvilatuotteita ma-la klo 10-18 ja su klo 10-16. Puijon Majalla on viikolla monipuolinen lounas klo 10:30-14 ja viikonloppuisin upea retkiaamiainen klo 9-12 sekä lohikeitto klo 12 alkaen. Torniravintolan pyörivässä ravintolassa voit nauttia upean  maisemallisen lähiruokailun.

Talvipäivän yhteyteen sopii upeasti Tornikahvilan upeat maisemat ja herkut (Tornikahvila on avoinna joka päivä) sekä viikonloppuisin Puijon Majan retkiaamiainen ja lohikeittolounas. 

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

MM mitalin vuonna 2018 voittaneet upeat husky koiravaljakot juoksee lauantaisin klo 10-14 Puijolla. Huom Viikolla 10 huskyt eivät juokse Puijolla. Tutustu lisää Elämyksiin!

 

 

Varaa palveluja tästä »  |   Varaa pöytä Torniravintolaan tästä »   |   Puijo Majan lounaslista »