Puijon aktiviteetit

Snow tube – mäenlaskualue ON AUKI !  

Puijon lakialueelle on tehty koko perheen mäenlaskualue ! Hauskuuden maksimoimiseksi mäenlaskualueelle on tuotu Sunkid valmistajan mattohissi, Sunkid snow tube -renkaat ja Stigan laskuvälineitä. Puijon laen mäenlaskualueelle et tarvitse omia laskuvälineitä, riittää kun saavut laskemaan ❄️ Mäenlaskualueella on kaksi lasten n. 40m pitkää mäkeä, joissa lasketaan stigan välineillä ja koko perheen n. 100m pitkä snow tube rengasmäki.

Aukioloajat

Mäkeä lasketaan koko talvi viikonloppuisin. Myös iltamäkiä tulossa yksittäisille arki-illoille. Talvilomaviikoilla mäkeä lasketaan joka päivä.

Viikolla 3 snow tube mäenlaskua lauantaina 23.1.2021 klo 11-15 ja sunnuntaina 24.1.2021 klo 11-15 🛷❄️ Tervetuloa!

Tiedotamme mahdollisista muutoksista tai lisäyksistä kuten iltamäistä Puijo Peakin sosiaalisen median kanavissa; Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak ja täällä nettisivuillamme..

Liput 
Lippu 5€ / hlö. Voimassa toistaiseksi.
❄️ Lippu sisältää 2h mattohissin käytön, Sunkid ja Stiga valmistajien laskuvälineet ja kypärän. Voit käyttää omaa kypärää.
* Pidätämme oikeuden muutoksiin. Puijon lumo lumimaailmaa kehitetään ja se tullaan talven aikana aukaisemaan entistä suurempana, jossa yhteydessä aluelipun hinta muuttuu hieman.
Turvallisuus
❄️ Turvallisuussyistä johtuen alueella lasketaan vain Puijo Peak Oy:n ilmoittamina aukioloaikoina.
❄️ Pakkasraja -20 astetta.
❄️ Kypäräpakko teidän turvaksenne. Otathan mukaasi oman kypärän tai kypärän alle laitettavan tuubihuivin tai kypärämyssyn. Voit myös ostaa Puijo aiheisen tuubihuivin Puijon tornin matkamuistomyymälästä.Lainakypärän alle laitettava suoja on pakollinen. 

❄️ Liput tornin matkamuistomyymälästä. Kypärät saat ulkona olevasta jäätelökioskista lipun oston jälkeen. 

❄️ Tube rengasta vetäessä turvavälit syntyvät luonnostaan myös mahdollisissa jonotustilanteissa mutta muistathan kuitenkin kaikki THL:n tärkeät suositukset kuten ethän saavu kipeänä laskemaan ja muistat fyysiset etäisyydet, 

Talvipäivän yhteyteen sopii upeasti Tornikahvilan upeat maisemat ja herkut kuten herkkukaakao (Tornikahvila ja Maja ovat avoinna joka päivä). Viikonloppuisin Puijon Majan retkiaamiainen, bistro menu ja lohikeittolounas. 

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

Muuta tekemistä
⭐️ Puijon tornin matkamuistomyymälässä on koettavissa suosittu virtuaalimäkihyppyelämys Puijon suurmäestä. Hinta 5€.
⭐️ Puijon tornin talviterassilla voit ihailla maisemia ulkoilmassa ja ottaa upeita valokuvia yli 200m Kallaveden pinnan yläpuolella.
⭐️ Puijon ravintolat tarjoavat monenlaisia makuelämyksiä. Tornikahvilassa on herkkukaakaota ja maittavia kahvilatuotteita ma-la klo 10-17 ja su klo 10-16. Puijon Majalla on viikolla monipuolinen lounas klo 10:30-14 ja viikonloppuisin upea retkiaamiainen klo 9-12 sekä bistro menu klo 12 alkaen. Torniravintolan pyörivässä ravintolassa voit nauttia upean maisemallisen lähiruokailun.
KESÄMÄENLASKU -PURE ADRENALINE 🔥

Kesäkausi on ohi, kiitos kaikille mäelaskijoille ! Alla video kesäaktiviteeteista.

KEPPARIRATA

Puijon upea kepparirata on valmis.. Puijon luontoon suunnitellut maastoesteet, eläinaiheiset esteet sekä ajanotto ja tulostaulu. Kepparirata sijaitsee Puijon tornin ja Puijon majan välisellä alueella. Ihanteellinen synttäreille ja kaveriporukoille. Ps. Keppariradalla voit testata nopeuttasi myös estejuoksuna ilman keppihevosta. Ryhmät sales@puijopeak.fi

Kehitämme Nature Activity Parkia vaiheittain. Tiedotamme lisää uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak. Tervetuloa kehittyvälle Puijolle !

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

Tutustu lisää Elämyksiin!

 

 

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »