Puijon aktiviteetit

AJANKOHTAISTA. KATSO VIDEO KLIKKAAMALLA TEKSTIÄ

 

Snow tube – mäenlaskualue
Puijon lakialueelle on tehty koko perheen mäenlaskualue. Hauskuuden maksimoimiseksi mäenlaskualueelle on tuotu Sunkid valmistajan mattohissi, Sunkid snow tube -renkaat ja Stigan laskuvälineitä.

Aukioloajat

Snow tube mäkialue on suljettu tältä talvelta.. Puijo Peak Oy seuraa toiminnassaan THL:n ohjeistuksia.

🛷 Tiedotamme mahdollisista aikataulumuutoksista Puijo Peak Oy:n nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa; Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak..
Liput 
5€ / henkilö aluelippu.
Lippu sisältää 2h mattohissin käytön, Sunkid ja Stiga valmistajien laskuvälineet ja kypärän.
❄️ Turvallisuussyistä johtuen alueella lasketaan vain Puijo Peak Oy:n ilmoittamina aukioloaikoina.
❄️ Otathan mukaasi kypärän alle laitettavan tuubihuivin tai kypärämyssyn. Voit myös ostaa Puijo aiheisen tuubihuivin Puijon tornin matkamuistomyymälästä Kypärän alle laitettava suoja on pakollinen. Voit käyttää myös omaa kypärää. 

❄️ Liput ja kypärät tornin matkamuistomyymälästä.

Muuta tekemistä
⭐️ Puijon tornin matkamuistomyymälässä on koettavissa suosittu virtuaalimäkihyppyelämys Puijon suurmäestä. Hinta 5€. Virtuaalilasit desinfioidaan UVC-led valoteknologialla.
⭐️ Puijon tornin talviterassilla voit ihailla maisemia ulkoilmassa ja ottaa upeita valokuvia yli 200m Kallaveden pinnan yläpuolella.
⭐️ Puijon ravintolat tarjoavat monenlaisia makuelämyksiä. Tornikahvilassa on herkkukaakaota ja maittavia kahvilatuotteita ma-la klo 10-18 ja su klo 10-16. Puijon Majalla on viikolla monipuolinen lounas klo 10:30-14 ja viikonloppuisin upea retkiaamiainen klo 9-12 sekä lohikeitto klo 12 alkaen. Torniravintolan pyörivässä ravintolassa voit nauttia upean  maisemallisen lähiruokailun.

Talvipäivän yhteyteen sopii upeasti Tornikahvilan upeat maisemat ja herkut (Tornikahvila on avoinna joka päivä) sekä viikonloppuisin Puijon Majan retkiaamiainen ja lohikeittolounas. 

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

MM mitalin vuonna 2018 voittaneet upeat husky koiravaljakot juoksee lauantaisin klo 10-14 Puijolla. Huom Viikolla 10 huskyt eivät juokse Puijolla. Tutustu lisää Elämyksiin!

e-Fatbike

Puijon alue on pysynyt kauniin koskemattomana ja luonnontilassa, koska luonnonsuojelualue on rauhoitettu moottoriajoneuvoilta. e-Fatbike -sähköpyörällä tutustut Puijon aarniometsän saloihin luontoystävällisellä tavalla.

Lue lisää ja varaa e-Fatbike

Lisää aktiviteetteja luvassa

Kehitämme Nature Activity Parkia vaiheittain. Tulossa on paljon hauskaa tekemistä ja aktiviteetteja koko perheelle. Tiedotamme lisää uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak.

 

 

Varaa palveluja tästä »  |   Varaa pöytä Torniravintolaan tästä »   |   Puijo Majan lounaslista »