PUIJON LAEN AKTIVITEETIT

VIRTUAALIELÄMYs

⭐️VIRTUAALIMÄKIHYPPY PUIJON SUURMÄESTÄ, KOETTAVISSA PÄIVITTÄIN TORNIN AULASSA. 5€ / hlö.

Suosittu mäkihyppykokemus VR-laseilla. Istut turvallisesti Puijon tornin ala-aulassa ”lähtöpuomilla” ja koet elämäsi mäkihypyn. Kolmiuloitteinen, aito 130 metrin loikka Puijon suurmäestä antaa aihetta keskusteluihin lomakokemuksista! Sopii kaiken ikäisille. Virtuaalimäkihypyn hinta on 5€/hlö.

Sähköfatbike puijo

⭐️VUOKRAA EFATBIKE JA LÄHDE LUONTOSEIKKAILULLE PUIJON UPEILLE KESÄREITEILLE. KAIKEN TASOISILLE SOPIVIA REITTEJÄ. Alk.. 3h / 50€, MYÖS 1-3 VRK VUOKRAUKSET.

Lähde efatbike pyöräretkelle Puijon tornilta Puijonnokan laavulle ja Konttilan maatilan kautta takaisin tornille tai jollekin muulle reitille. Varaa efatbike.fi >> valitse kohde Kuopio, Puijo Peak. Ympärivuotinen aktiviteetti! Kesällä ajeltavanasi on kaikki upeat reitit Puijolla, joita on paljon ja kaikentasoisille sopivia. 

⭐️ Kartta Puijon maastopyöräilystä. Valittavanasi kesän aikana on karttaan merkittyjä useita reittejä kuten: nro 1. ulkoilureitit (kaikille sopivat reitit sis. purupintoja ja metsäteitä), nro 2. maastopyöräreitit (edistyneille maastopyöräilijöille suunnatut reitit). Lisäksi nro. 3. Puijon polku on soveltuva efatbike pyöräilyyn. Puijon polulta pääsee myös kaupunkiin ja takaisin!

Alla on video sähköpyöräilystä Puijon kesäreiteillä. Efatbike kulkee upeasti kaikissa olosuhteissa ja sähköavustus buustaa mäissä. Tämä Lapin keskuksissakin vahvassa suosiossa oleva aktiviteetti on todella kokeilemisen arvoinen Puijolla ⭐️. Katso alla video efat pyöräilystä Puijolla!

 

RYHMille

⭐️ OPASTETTU SUURMÄEN TORNIVIERAILU JA VIRTUAALIMÄKIHYPPY. Alk. 150€. Suosittu🔝
YMPÄRIVUOTINEN AKTIVITEETTI. LUE MÄKITORNIVIERAILUN JA KESÄMÄENLASKUN TUOTEKUVAUKSET >>
⭐️ KESÄMÄENLASKU RYHMILLE. Alk. 200€.

 

⭐️ OHJATTUJA LUONTORETKIÄ Lue lisää >>

 

PERHEET

⭐️ LASTEN MAAILMA AUKEAA KESÄKUUSSA, VIIMEISTÄÄN JUHANNUKSEN JÄLKEEN. Tiedotamme aukioloajoista!

 

DIGITAALISET LUONTOELÄMYKSET 

⭐️ SUOMEN ELÄIMET AR-KIERROS. Veloituksetta joka päivä!

Suomen eläimet AR-kierros on sisällöltään opettava, eläimistä videoiden ja kertojan esittämänä toteutettu digitaalinen kokemus. Sisältö on toteutettu yhdessä Ähtärin eläinpuiston ammattilaisten kanssa. Sopii kaiken ikäisille ja toimii koululais- ja opiskelijaryhmille oppimateriaalina. Kierros sijaitsee Puijon Majan takana, Puijon Lumon yhteydessä lähimetsässä. Toistaiseksi reitti on osittain vaikeakulkuista. Parhaiten pääset käyttämään AR kokemusta lataamalla ohjelman jo kotona älylaitteeseesi. Lataa sovelluskaupasta Salmi AR. Avattuasi sen, valitse Suomen eläimet (ahmaikoni), lataa sisältöpaketti, skannaa laitteesi kameralla herätetaulu, aseta äänenvoimakkuus sopivaksi ja nauti. Parhaan kokemuksen saat käyttämällä kuulokkeita. Lataus ja Suomen eläimet- kierros ovat maksuttomia!

⭐️ UUTTA, tulossa kevätkesällä 2022 lisätyllä todellisuudella toteutettu ihastuttava metsäsatupolku! Reitti kulkee tornilta upealle uudelle laavulle. Tästä mukava retki päivääsi!. Metsäsatupolun voit kokea veloituksetta. Tiedotamme kun aukeaa! Kiitos. 

Katso video >>

FRISBEEGOLF PUIJO

Puijon matkailualueen lähellä metsäpolun päässä sijaitsee upea yhdeksi Europpan parhaimmaksi äänestetty frisbee golf rata. Radalla on 18 frisbee golf väylää. Pelaaminen on maksutonta. Voit pelata omilla kiekoilla tai kesän 2022 aikana voit myös vuokrata tai ostaa frisbee golf kiekkoja Puijon tornista. Tiedotamme kun vuokraus alkaa!

Aktiviteettien yhteyteen käy erinomaisesti Majan terassi, bistro, retkiaamiainen ja Tornikahvilan maukkaat elämykset.
Kehitämme matkailualueen palveluita, aktiviteetteja ja elämyksiä vaiheittain ja lisääntyen. Tiedotamme uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak. Tervetuloa kehittyvälle Puijolle !
Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »