Puijon aktiviteetit

AKTIVITEETTIEN JA ELÄMYSTEN VIIKKO-OHJELMA – LUE LISÄÄ

 

KEPPARIRATA

Avoinna joka päivä klo 11 – 17.

Puijon upea kepparirata on valmis.. Puijon luontoon suunnitellut maastoesteet, eläinaiheiset esteet sekä ajanotto ja tulostaulu. Kepparirata sijaitsee Puijon tornin ja Puijon majan välisellä alueella. Hinta 5€ / hlö sisältäen keppihevosen ja radan käytön. Voit juosta, laukata ja pomppia niin pitkään kuin haluat. Ps. Keppariradalla voit testata nopeuttasi myös estejuoksuna ilman keppihevosta. Tervetuloa !

KESÄMÄENLASKU -PURE ADRENALINE 🔥

Ensimmäisenä Suomessa. Puijon vauhdikkain aktiviteetti. Pääset laskemaan Puijon hyppyrimäen alastulorinnettä tubing renkaalla. Tämä aktiviteetti ei jätä kylmäksi. Kesämäenlasku toteutetaan aina ohjatusti ja valvotusti. Ensikerran mäenlasku oli yleisölle auki lauantaina 4.7.2020. Kesämäenlasku on saanut upean palautteen käyttäjiltä.

Katso video koko perheen mäenlaskusta K28 mäellä – KLIKKAA TÄSTÄ VIDEOON

⭐️ Koko perheen mäenlasku avoinna viikko-ohjelman mukaan – LUE LISÄÄ

⭐️ Hinta 10€ / hlö

⭐️ Sisältää kaksi laskua K28 mäen alastulorinteellä (n. 100 metriä pitkä liuku) ja välineet (mäenlaskurenkaan, kypärän, hanskat, suojalasit sekä mäenlaskurenkaiden kuljetuksen laskujen välillä).

⭐️ Ikärajasuositus K28 mäessä: kouluikäiset ja sitä vanhemmat yksin renkaassa. Nuoremmat lapset aikuisen kanssa samassa renkaassa.

* Tubing mäenlaskuun on valittavana kahta eri kokoa olevia tubing renkaita. Isoon renkaaseen mahtuu kaksi henkilöä. Pienemmällä renkaalla lasketaan yksin.

* Säävaraus; sateella tai ukkosella ei lasketa.

* Suosittelemme pitkiä housuja ja paitoja sekä maastoon soveltuvia kenkiä.

* Voit maksaa pankki – tai luottokortilla K28 mäellä. Käteismaksut Puijon tornin ala-aulaan.

Hyppyrimäissä laskeminen omilla välineillä, mäkien muu omaehtoinen käyttö tai ohjatun toiminnan ulkopuolinen käyttö on ehdottomasti kielletty. Turvallisuusohjeet

 

RYHMÄMYYNTI ON AUKI. Voit varata ryhmällesi vauhdikkaan mäenlaskun yksityistilaisuutena. Ryhmille on valittavana myös suurempia mäkiä. Tämä aktiviteetti ei jätä kylmäksi 🔥 Vauhdit lähenevät suurmäessä jopa 100 km / h..

Mäenlaskun yhteyteen sopii mainiosti jälkitunnelmointi Puijon majan uudessa saunakabinetissa (sis. uniikki saunakabinetti, 72- ja 55 tuuman esitysnäytöt, Genelec äänentoisto, Singa karaoke ja kaksi saunaosastoa) sekä Puijon majan ja Puijon tornin ravintolapalvelut. Ryhmävarauksia otetaan vastaan osoitteessa: sales@puijopeak.fi

Kehitämme Nature Activity Parkia vaiheittain. Tiedotamme lisää uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak. Tervetuloa kehittyvälle Puijolle !

 

TALVI

Snow tube – mäenlaskualue
Puijon lakialueelle on tehty koko perheen mäenlaskualue. Hauskuuden maksimoimiseksi mäenlaskualueelle on tuotu Sunkid valmistajan mattohissi, Sunkid snow tube -renkaat ja Stigan laskuvälineitä.

Aukioloajat

Snow tube mäkialue on suljettu tältä talvelta.. Puijo Peak Oy seuraa toiminnassaan THL:n ohjeistuksia.

🛷 Tiedotamme mahdollisista aikataulumuutoksista Puijo Peak Oy:n nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa; Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak..
Liput 
5€ / henkilö aluelippu.
Lippu sisältää 2h mattohissin käytön, Sunkid ja Stiga valmistajien laskuvälineet ja kypärän.
❄️ Turvallisuussyistä johtuen alueella lasketaan vain Puijo Peak Oy:n ilmoittamina aukioloaikoina.
❄️ Otathan mukaasi kypärän alle laitettavan tuubihuivin tai kypärämyssyn. Voit myös ostaa Puijo aiheisen tuubihuivin Puijon tornin matkamuistomyymälästä Kypärän alle laitettava suoja on pakollinen. Voit käyttää myös omaa kypärää. 

❄️ Liput ja kypärät tornin matkamuistomyymälästä.

Muuta tekemistä
⭐️ Puijon tornin matkamuistomyymälässä on koettavissa suosittu virtuaalimäkihyppyelämys Puijon suurmäestä. Hinta 5€. Virtuaalilasit desinfioidaan UVC-led valoteknologialla.
⭐️ Puijon tornin talviterassilla voit ihailla maisemia ulkoilmassa ja ottaa upeita valokuvia yli 200m Kallaveden pinnan yläpuolella.
⭐️ Puijon ravintolat tarjoavat monenlaisia makuelämyksiä. Tornikahvilassa on herkkukaakaota ja maittavia kahvilatuotteita ma-la klo 10-18 ja su klo 10-16. Puijon Majalla on viikolla monipuolinen lounas klo 10:30-14 ja viikonloppuisin upea retkiaamiainen klo 9-12 sekä lohikeitto klo 12 alkaen. Torniravintolan pyörivässä ravintolassa voit nauttia upean  maisemallisen lähiruokailun.

Talvipäivän yhteyteen sopii upeasti Tornikahvilan upeat maisemat ja herkut (Tornikahvila on avoinna joka päivä) sekä viikonloppuisin Puijon Majan retkiaamiainen ja lohikeittolounas. 

Seuraa Facebookissa Puijo Peak ja Instagramissa puijopeak sosiaalisen median kanavia. Ryhmät: sales@puijopeak.fi

MM mitalin vuonna 2018 voittaneet upeat husky koiravaljakot juoksee lauantaisin klo 10-14 Puijolla. Huom Viikolla 10 huskyt eivät juokse Puijolla. Tutustu lisää Elämyksiin!

 

 

Varaa palveluja tästä »  |   Varaa pöytä Torniravintolaan tästä »   |   Puijo Majan lounaslista »