Aktiviteetit

Matkailualueen teemoitetut luontoreitit

Supersuosittu teemoitettu Puijon Majaa kiertävä kansipolku on valaistuna koko pimeän ajanjakson. 5.12.2022 alk. reitillä on ihastuttava Puijon yllätysten polku; joulu- ja eläinvaloteemoitus. Teemoitettu reitti alkaa Majan edestä ja kiertää Majan takapuolelle huipentuen Majan ja tornin väliseen instagrammable lahjapakkaus -kuvauspaikkaan…

Lue lisää

Snow tube mäenlaskua

Puijon laella lasketaan supersuosittua snow tube mäenlaskua musiikin tahdissa päivänvalossa ja pimeän tultua myös värivaloissa. Alueella on aina vähintään kaksi ohjaajaa, jotka huolehtivat renkaiden lähetyksestä slider house lähetysasemilta ja tarvittaessa myös opastavat laskijoita. Alle 4-vuotiaat pääsevät alueelle ilmaiseksi ja p..

Lue lisää

Tuolihissi

SAAVU MAKSUTTOMALLA TUOLIHISSILLÄ PUIJON TORNILLE! SAAPUMINEN Maisemallinen tuolihissi sijaitsee osoitteessa Suurmäentie 85, 70200 Kuopio. Tuolihissin ala-asema sijaitsee Puijon urheilulaaksossa, hyppyrimäkien vasemmalla puolella (hiihtostadionilta päin katsottuna). Suurmäentietä pitkin autolla ajettaessa jatketaan Puijon hiihtostadionin ensi..

Lue lisää

Kuntoilu Puijolla

Valittanavanasi on kolme n. 2km pitkiä luontoreittejä luonnonsuojelualueella: Konttilan kierto, Kokonmäen kierto ja Puijon polku. Lisäksi mahtavat pururadat ja ulkoilureitit johdattavat sinut upeisiin kohteisiin kuten Yläantikkalan laavulle, Konttilan tilalle ja Puijonnokan laavulle. Voit patikoida kaikkia reittejä, jotka kartalla näkyvät…

Lue lisää

Ohjelmapalvelut ryhmille

OPASTETTU SUURMÄEN TORNIVIERAILU JA VIRTUAALIMÄKIHYPPY RYHMILLE Alk. 200€. Hintaan sisältyy Puijon tornin pääsylippu ja virtuaali mäkihyppyelämys. Luontoretket ja laavupalvelut yrityksille ja ryhmille LUONTORETKET Puijon luontoretkien toiminta-ajatus on tarjota asiakkaillemme erilaisia aktiviteetteja, joiden tarkoitus on tuottaa terveyttä..

Lue lisää

Digitaaliset luontoelämykset

Digitaaliset luontoelämykset soveltuvat parhaiten kevät-kesä-syksy aktiviteeteiksi. 1. PERHEILLE Suomen eläimet AR -kierros Puijon Majan esteettömällä kansipolkureitillä. Veloituksetta matkailualueen asikkaille. Suomen eläimet AR-kierros on sisällöltään opettava, eläimistä videoiden ja kertojan esittämänä toteutettu digitaalinen k..

Lue lisää

Virtuaalimäkihyppy

Suosittu mäkihyppykokemus VR-laseilla. Istut turvallisesti Puijon tornin ala-aulassa ”lähtöpuomilla” ja koet elämäsi mäkihypyn. Kolmiuloitteinen, aito 130 metrin loikka Puijon suurmäestä antaa aihetta keskusteluihin lomakokemuksista! Sopii kaiken ikäisille. Virtuaalimäkihypyn hinta on 5€/hlö…

Lue lisää
Aconin huipputrampoliinit veloituksetta matkailualueen asiakkaille

Vaihtuvateemainen Majan luontoreitti vuoden ympäri 

KEVÄT – KESÄ Vastuullisuusviiripolku ja Suomen eläimet AR -kierros

SYKSY HALLOWEEN

TALVI 

Tervetuloa viihtymään Puijolle! Terveisin Puijo Peakin poppoo

Aktiviteettien yhteyteen käy erinomaisesti Majan lounas, bistro, retkiaamiainen ja Tornikahvilan maukkaat elämykset. Päivän kruunaa Torniravintolan päivällinen.

 
 
Kehitämme matkailualueen palveluita, aktiviteetteja ja elämyksiä vaiheittain ja lisääntyen. Tiedotamme uutuuksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa puijopeak ja Facebookissa Puijo Peak. Tervetuloa kehittyvälle Puijolle !
Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »