Ravintolat

Puijon lakialueen ravintolat tarjoavat lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Paikallinen osaaminen, laatu ja lähiruoka yhdistyvät Majan lounaassa, Tornikahvilan herkuissa ja Tornin upeassa lähiruokapöydässä. Tervetuloa Kuopioon nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista ja herkullisista Savon alueen mauista!

Aukioloajat

Katso kunkin ravintolan aukioloajat niiden omilta sivuiltaan, alaosasta.

JOULU

Joulun alla Majalla nautitaan joululounasta ma 13.12. alkaen arkisin klo 10.30-14. Torniravintolassa on tarjolla lähiruokamenu 14.12. alkaen myös lounasaikaan. Lue lisää Puijon joululounaista »

Jouluaattona Majalle katetaan joulun seisova juhlapöytä klo 12 ja 15 alkaen. Tutustu menuun ja varaa pöytäsi täällä »

Torniravintola

Torniravintola sijaitsee 75 metriä korkean Puijon Tornin huipulla, upeiden maisemien äärellä. Torniravintolassa sisustusta hallitsee luonto – kuuluen, näkyen ja tuoksuen kävijän aisteilla. Ympärillä levittäytyvä Savon luonto ja sen tuottajat takaavat raaka-aineiden tuoreuden ja herkullisuuden. Ravintola pyörähtää ympäri täydet 360 astetta vaihteesta riippuen jopa puolessa tunnissa. Pöytävarauksen tehneiltä ei veloiteta Tornin pääsymaksua.

Tutustu menuun ja varaa pöytä »

Tornikahvila

Puijon uusittu Tornikahvila huokuu 60-luvun henkeä ja ympärille levittäytyvää luontoa. Uusi ilme kunnioittaa tornin valmistumisen historiaa ja aikakauden designia. Ikkunoista avautuva luonto on tuotu kävijöide»n aistien äärelle sisustuksessa ja äänimaailmassa jännittävällä tavalla. Tule tutustumaan ja viihtymään metsäolohuoneeseemme!

Lue lisää Tornikahvilasta »

Puijon Maja

Täydellisesti remontoitu tunnelmallinen Puijon Maja on lakialueen kohtauspaikka, kahvila, olohuone ja sydän. Maja on loistava paikka myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Majalla on juhlittu onnistuneesti monet karonkat, pikkujoulut, merkkipäivät ja häät.

Lue lisää Puijon Majasta, retkiaamiaisesta, bistrolistasta ja lounaasta »

Pikkujoulut Puijolla

Puijon Majan voit varata koko ryhmäsi käyttöön. Tilaa ja tunnelmaa riittää 80 hengelle. Torniravintolassa on tarjolla lähialueen makuja ja upeat näköalat! Katso Majan menu ja ota yhteyttä myyntiimme, niin varataan ryhmällesi unohtumaton pikkujoulu Puijon lumoavassa tunnelmassa.

LAHJAKORTIT

Puijon ravintoloihin käy Ravintolamestareiden yhteiset lahjakortit. Voit ostaa lahjakortteja Puijolta taiverkosta lahjakorttikaupastamme ».

Kokoukset ja yritystilaisuudet Puijolla

Puijo tarjoaa monia mahdollisuuksia kokouksiin ja yritystilaisuuksiin. Onko tarve järjestää koko päivän kokous tai aamiaistilaisuus Puijon Majalla vai vietkö ryhmäsi Torniravintolaan  Elämyslounaalle? Maukas ruoka ja nykyaikainen kokoustekniikka yhdistyy Puijolla halutessasi myös moniin aktiviteetteihin.

Lue lisää kokouksista Puijolla »

Puijon ravintolapalveluista vastaa elokuusta 2019 alkaen Ravintolamestarit Oy.

 

TorniravintolaTornikahvilaPuijon Maja Kuopio

Ravintolamestarit tietosuojaseloste

Puijon Torniravintolan ja Tornikahvilan Oiva-raportti >>

Puijon Majan Oiva-raportti >>

Puijon Ravintolat
044 5810 455
Puijontie 135
70300 KUOPIO

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet:
ravintolat@puijopeak.fi

Ekokompassi Portaat luomuun Puijo

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »