Ravintolat

Puijon lakialueen ravintolat tarjoavat lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Paikallinen osaaminen, laatu ja lähiruoka yhdistyvät Majan lounaassa, Tornikahvilan herkuissa ja Tornin upeassa lähiruokapöydässä. Puijon ravintoloiden toiminnasta vastaa Ravintolamestarit Oy. Kaikki Puijon ravintoloiden palvelut löydät ravintoloiden omilta sivuilta puijonravintolat.fi. Tervetuloa Kuopioon nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista ja herkullisista Savon alueen mauista!

TORNIRAVINTOLA

Tervetuloa nauttimaan torniravintolan näköaloista ja lähialueen herkuista Puijon Torniravintola luottaa paikallisiin raaka-aineisiin. Savon luonto ja tuottajat takaavat raaka-aineidemme tuoreuden ja herkullisuuden. Tavoitteemme on, että Torniravintolaan tulevien raaka-aineiden tuottajat näkyvät Puijon tornista.

TORNIKAHVILA

Puijon Tornikahvilassa koet Kuopion parhaan näköalan ja paikalliset kahvilaherkut. Tornikahvila huokuu 60-luvun henkeä ja ympäröivän luonnon makuja. Ikkunoista avautuva luonto on tuotu myös sisään. Tornikahvilamme on auki Puijon tornin aukioloaikojen mukaan.

PUIJON MAJA

Mukavinta olemista arjen yläpuolella! Uudistettu Puijon Maja on ulkoilijan keidas keskellä Puijon lakialuetta. Levähdyspaikan lisäksi Puijon Maja tarjoaa tankkauspisteen Puijon luontoaktiviteettien lomassa.

Aukioloajat

Kurkkaa ajankohtaiset aukioloajat ravintoloiden omilta sivuilta puijonravintolat.fi.

Puijon ravintolapalveluista vastaa Ravintolamestarit Oy.

Puijon Ravintolat
044 5810 455
Puijontie 135
70300 KUOPIO

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet:
ravintolat@puijopeak.fi

Ekokompassi
Portaat luomuun Puijo

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »