Ravintolat

Puijon lakialueen ravintolat tarjoavat lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Paikallinen osaaminen, laatu ja lähiruoka yhdistyvät Majan lounaassa, Tornikahvilan herkuissa ja Tornin upeassa lähiruokapöydässä. Tervetuloa Kuopioon nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista ja herkullisista Savon alueen mauista!

Aukioloajat

Kurkkaa ajankohtaiset aukioloajat haluamasi ravintolan omilta sivuiltaan klikkaamalla ravintolan logoa sivun alareunasta.

Torniravintola

Torniravintola sijaitsee 75 metriä korkean Puijon Tornin huipulla, upeiden maisemien äärellä. Torniravintolassa sisustusta hallitsee luonto – kuuluen, näkyen ja tuoksuen kävijän aisteilla. Ympärillä levittäytyvä Savon luonto ja sen tuottajat takaavat raaka-aineiden tuoreuden ja herkullisuuden. Ravintola pyörähtää ympäri täydet 360 astetta noin tunnissa. Pöytävarauksen tehneiltä ei veloiteta Tornin pääsymaksua.

Tutustu menuun ja varaa pöytä »

Tornikahvila

Puijon uusittu Tornikahvila huokuu 60-luvun henkeä ja ympärille levittäytyvää luontoa. Uusi ilme kunnioittaa tornin valmistumisen historiaa ja aikakauden designia. Ikkunoista avautuva luonto on tuotu kävijöiden aistien äärelle sisustuksessa ja äänimaailmassa jännittävällä tavalla. Tule tutustumaan ja viihtymään metsäolohuoneeseemme!

Lue lisää Tornikahvilasta »

Puijon Maja

Täydellisesti remontoitu tunnelmallinen Puijon Maja on lakialueen kohtauspaikka, kahvila, olohuone ja sydän. Maja on loistava paikka myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Majalla on juhlittu onnistuneesti monet karonkat, pikkujoulut, merkkipäivät ja häät.

Lue lisää Puijon Majasta, retkiaamiaisesta, bistrolistasta ja lounaasta »

LAHJAKORTIT

Puijon ravintoloihin käy Ravintolamestareiden yhteiset lahjakortit. Voit ostaa lahjakortteja Puijolta tai verkosta lahjakorttikaupastamme ».

Kokoukset ja yritystilaisuudet Puijolla

Puijo tarjoaa monia mahdollisuuksia kokouksiin ja yritystilaisuuksiin. Onko tarve järjestää koko päivän kokous tai aamiaistilaisuus Puijon Majalla vai toteutatko unohutmattoman kokouspäivän Puijon Torniravintolassa Kuopion parhaissa maisemissa. Maukas ruoka ja nykyaikainen kokoustekniikka yhdistyy Puijolla halutessasi myös moniin aktiviteetteihin.

Lue lisää kokouksista Puijolla »

Puijon ravintolapalveluista vastaa elokuusta 2019 alkaen Ravintolamestarit Oy.

 

TorniravintolaTornikahvilaPuijon Maja Kuopio

Ravintolamestarit tietosuojaseloste

Puijon Torniravintolan ja Tornikahvilan Oiva-raportti >>

Puijon Majan Oiva-raportti >>

Puijon Ravintolat
044 5810 455
Puijontie 135
70300 KUOPIO

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet:
ravintolat@puijopeak.fi

Ekokompassi Portaat luomuun Puijo

PALAUTE

Anna risuja tai ruusuja ravintoloidemme toiminnan kehittämiseksi. Kerrothan, mitä ravintolaa palaute koskee. Kiitos.

    Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »