Ravintolat

Puijon lakialueen ravintolat tarjoavat lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Paikallinen osaaminen, laatu ja lähiruoka yhdistyvät Majan lounaassa, Tornikahvilan herkuissa ja Tornin upeassa lähiruokapöydässä.

Tervetuloa Kuopioon nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista ja herkullisista Savon alueen mauista!

Torniravintola

Torniravintola sijaitsee 75 metriä korkean Puijon Tornin huipulla, upeiden maisemien äärellä. Torniravintolassa sisustusta hallitsee luonto – kuuluen, näkyen ja tuoksuen kävijän aisteilla. Ympärillä levittäytyvä Savon luonto ja sen tuottajat takaavat raaka-aineiden tuoreuden ja herkullisuuden. Ravintola pyörähtää ympäri täydet 360 astetta vaihteesta riippuen jopa puolessa tunnissa. Pöytävarauksen tehneiltä ei veloiteta Tornin pääsymaksua.

Tutustu menuun ja varaa pöytä >>

Tornikahvila

Puijon uusittu Tornikahvila huokuu 60-luvun henkeä ja ympärille levittäytyvää luontoa. Uusi ilme kunnioittaa tornin valmistumisen historiaa ja aikakauden designia. Ikkunoista avautuva luonto on tuotu kävijöiden aistien äärelle sisustuksessa ja äänimaailmassa jännittävällä tavalla. Tule tutustumaan ja viihtymään metsäolohuoneeseemme!

Lue lisää Tornikahvilasta >>

Puijon Maja

Täydellisesti remontoitu tunnelmallinen Puijon Maja on auki! Majan lounas on tarjolla arkisin klo 10.30-14. Majan on loistava paikka myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Viikonloppuisin Majalla on tarjolla herkullinen Retkiaamiainen >>

Lue lisää Puijon Majasta ja Majan lounaasta >>

Pikkujoulut Puijolla

Puijon laella pikkujoulut juhlitaan upeassa luonnonläheisessä miljöössä, aivan kaupungin keskustan laidalla. Torniravintolan herkut ja henkeäsalpaavat maisemat tai uudistetutun Puijon Majan tunnelma ovat omiaan pikkujoulujen viettoon.

Lue lisää Puijon pikkujouluista >>

Puijon joululounaat

Jouluinen lounas Puijon laella on maukas tapa kiittää ystävää, yhteistyökumppania tai työkavereita kuluneesta vuodesta. Puijon Majalla ja Torniravintolassa on molemmissa tarjolla jouluinen lounas arkisin 9.-20.12. välisenä aikana, Majalla lisäksi vielä ma 23.12.

Katso Majan ja Tornin joululounaat tästä >>

Majan jouluaatto

Majalla pääset joulunviettoon heti aamupäivällä. Klo 10-11.30 katamme Puuroaamiaisen. Aaton joulubuffet katetaan kaksi kertaa, klo 13 ja 16. Lue lisää Puijon joulusta >>

Puijon ravintolapalveluista vastaa Ravintolamestarit Oy.

TorniravintolaTornikahvilaPuijon Maja Kuopio

Ravintolamestarit tietosuojaseloste

Varaa palveluja tästä »  |   Varaa pöytä Torniravintolaan tästä »  |   Puijo Majan lounaslista »