Tuolihissi

SAAVU MAKSUTTOMALLA TUOLIHISSILLÄ PUIJON TORNILLE!

SAAPUMINEN

Maisemallinen tuolihissi sijaitsee osoitteessa Suurmäentie 85, 70200 Kuopio. Tuolihissin ala-asema sijaitsee Puijon urheilulaaksossa, hyppyrimäkien vasemmalla puolella (hiihtostadionilta päin katsottuna). Suurmäentietä pitkin autolla ajettaessa jatketaan Puijon hiihtostadionin ensimmäisen risteyksen ohi Julkulaan päin ja käännytään mäen jälkeen oikealle ”P – Puijon urheilualue, Mäet”-kyltin osoittamaan suuntaan. Paikoitusalue sijaistee tuolihissin välittömässä läheisyydessä. Paikoitusalueella on runsaasti parkkipaikkoja (kuvassa alla).

Hyppyrimäkiä lähimmältä bussipysäkiltä (Luistelijantie P ja E, linja 9 tai Suurmäentie P, linjat 6 & 7) lyhin reitti tuolihisseille kulkee kevyenliikenteenväylää pitkin Puijon hiihtostadionin rakennuksen edestä. Kävellen ja pyörällä pääset tuolihissille kevyen liikenteen väyliä pitkin.

2023 AUKIOLOAJAT
24.12.2023-7.1.2024 klo 11-16

Pidätämme oikeuden ilmoitettujen aikataulujen muuttamiseen. Tuolihissi on toistaiseksi maksuton.

INFO

Tuolihissillä pääset näppärästi Puijon torniin ja Puijon majalle tai muuten vain ulkoilemaan ja ihastelemaan Puijon maisemia. Myös pyörä kulkee tuolihissin kyydissä. Tuolihississä on yhteensä 43 tuolia, joissa jokaisessa on kaksi istumapaikkaa. Lapset matkustavat hississä vanhemman seurassa. Pääset tuolihissillä myös alas ja takaisin urheilulaaksoon!.

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »