Tuolihissi

Tuolihissiä operoi Mestar Oy ja hissin omistaa Kuopion kaupunki.

2024 AUKIOLOAJAT
Tiedotamme tuolihissin kesän aukioloajoista tällä sivustolla.

Pidätämme oikeuden ilmoitettujen aikataulujen muuttamiseen. Tuolihissi on toistaiseksi maksuton.

AUTOLLA

Maisemallinen tuolihissi sijaitsee osoitteessa Suurmäentie 85, 70200 Kuopio. Tuolihissin ala-asema sijaitsee Puijon urheilulaaksossa, hyppyrimäkien vasemmalla puolella (hiihtostadionilta päin katsottuna). Suurmäentietä pitkin autolla ajettaessa jatketaan Puijon hiihtostadionin ensimmäisen risteyksen ohi Julkulaan päin ja käännytään mäen jälkeen oikealle ”P – Puijon urheilualue, Mäet”-kyltin osoittamaan suuntaan. Paikoitusalue sijaistee tuolihissin välittömässä läheisyydessä. Paikoitusalueella on hyvin tilaa.

BUSSILLA: Pysäkit Puijon tuolihissi E ja P. Kartta ja aikataulu: Kuopion seudun joukkoliikenteen sivusto Pysäkeiltä on noin 300 metrin siirtymä tuolihissille.

INFO

Tuolihissillä pääset näppärästi Puijon torniin ja Puijon majalle tai muuten vain ulkoilemaan ja ihastelemaan Puijon maisemia. Myös pyörä kulkee tuolihissin kyydissä. Tuolihississä on yhteensä 43 tuolia, joissa jokaisessa on kaksi istumapaikkaa. Lapset matkustavat hississä vanhemman seurassa. Pääset tuolihissillä myös alas ja takaisin urheilulaaksoon!.

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »