Tuolihissi

TUOLIHISSILLÄ PUIJON TORNILLE. MAKSUTON TOISTAISEKSI.

SAAPUMINEN

Tuolihissi sijaitsee osoitteessa Suurmäentie 85, 70200 Kuopio. Tuolihissin ala-asema sijaitsee Puijon montussa, hyppyrimäkien vasemmalla puolella (hiihtostadionilta päin katsottuna). Paikoitusalue sijaistee tuolihissin välittömässä läheisyydessä.

Keskustasta päin Suurmäentietä pitkin autolla ajettaessa jatketaan hiihtostadionin ohi Julkulaan päiin ja käännytään oikealle ”P – Puijon urheilualue, Mäet”-kyltin osoittamaan suuntaan. Hiihtostadionin pysäköintipaikalta ja hyppyrimäkiä lähimmältä bussipysäkiltä (Luistelijantie P ja E, linja 9 tai Suurmäentie P, linjat 6 & 7) lyhin reitti tuolihisseille kulkee kevyenliikenteenväylää pitkin Puijon hiihtostadionin rakennuksen edestä. Kävellen ja pyörällä pääset tuolihissille kevyen liikenteen väylää pitkin.

KESÄN 2023 AUKIOLOAJAT

Kesä 16.6-12.8.2023 klo 11-16
16.6.2023 Kuopio ja tanssii ja soin Puijon torni 60v. esityksen aikana tuolihissi pyörii klo 18:30 asti

Pidätämme oikeuden ilmoitettujen aikataulujen muuttamiseen. Tuolihissi on maksuton toistaiseksi.

INFO

Tuolihissillä pääset näppärästi Puijon torniin ja Puijon majalle tai muuten vain ulkoilemaan ja ihastelemaan Puijon maisemia. Myös pyörä kulkee tuolihissin kyydissä. Tuolihississä on yhteensä 43 tuolia, joissa jokaisessa on kaksi istumapaikkaa. Lapset matkustavat hississä vanhemman seurassa.

Huom. Muistathan poistua kuvan mukaisesti tuolihissin kyydistä poistumispaikalla ennen kääntöpyörää!

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »