Tuolihissi

KESÄ 2024 AUKIOLOAJAT
24.6 – 18.8.2024 joka päivä klo 11-16. Tuolihissi on toistaiseksi maksuton. Tuolihissiä operoi Mestar Oy ja hissin omistaa Kuopion kaupunki.

AUTOLLA

Maisemallinen tuolihissi sijaitsee osoitteessa Suurmäentie 85, 70200 Kuopio. Tuolihissin ala-asema sijaitsee Puijon urheilulaaksossa, hyppyrimäkien vasemmalla puolella (hiihtostadionilta päin katsottuna). Suurmäentietä pitkin autolla ajettaessa jatketaan Puijon hiihtostadionin ensimmäisen risteyksen ohi Julkulaan päin ja käännytään mäen jälkeen oikealle ”P – Puijon urheilualue, Mäet”-kyltin osoittamaan suuntaan. Paikoitusalue sijaistee tuolihissin välittömässä läheisyydessä. Paikoitusalueella on hyvin tilaa ja parkkaaminen on maksutonta.

BUSSILLA: Pysäkit Puijon tuolihissi E ja P. Kartta ja aikataulu: Kuopion seudun joukkoliikenteen sivusto Pysäkeiltä on noin 300 metrin siirtymä tuolihissille.

PYÖRÄLLÄ TAI KÄVELLEN: Tuolihissin ala-asemalle kulkee kevyen liikenteen väylät ja tuolihissin ala-asemalla on vilkkufillari pysäkki.

INFO

Tuolihissillä pääset näppärästi Puijon torniin ja Puijon majalle tai muuten vain ulkoilemaan ja ihastelemaan Puijon maisemia. Myös pyörä kulkee tuolihissin kyydissä. Tuolihississä on yhteensä 43 tuolia, joissa jokaisessa on kaksi istumapaikkaa. Lapset matkustavat hississä vanhemman seurassa. Pääset tuolihissillä myös alas ja takaisin urheilulaaksoon!. Tuolihissin ala-aseman vieressä lasketaan kesämäenlaskua 24.6 – 11.8.2024 klo 11-15. Tuolihissin yläaseman vieressä on kepparirata, trampoliineja ja VR corner.

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »