Puijon matkailualue

PÄÄSET TORNILLE HELPOSTI USEITA ERI REITTEJÄ

Puijon torni sijaitsee 5-tien varrella vain n. 2km Kuopion keskustasta.

Jalkaisin Puijon lakialueelle. Reippaile upeita ulkoilureittejä pitkin Puijon tornille. Kaupungin suunnasta Puijon polkua pitkin, urheilulaaksosta Puijon portaita pitkin jne.

Bussilla (kesäkaudella) kaupungintalolta Puijon tornille. Katso aikataulut

Taksilla Puijon tornille. VieVie taksi tarjoaa kyytiä 10€/taksi suuntaansa, ruutukaava-alueelta tornille ja takaisin.

Autolla Puijolle. Pääset ajamaan suoraan tornille ja voit parkata auton lakialueelle Puijon tornin ja majan välittömään läheisyyteen. Matkailualueen uudistamisesta johtuen lakialueella ei ole parkkiruutuja mutta parkkausaluetta on kaikki paikat missä ei ole kieltomerkkiä. Paikoitus on maksutonta.

Hop-on Hop-off kaupunkibussi on kesän pirtein yhteys katso aikataulut.

Puijon Maja

  Mukavinta olemista arjen yläpuolella! Uudistettu Puijon Maja on ulkoilijan keidas keskellä Puijon lakialuetta. Levähdyspaikan lisäksi Puijon Maja tarjoaa tankkauspisteen Puijon luontoaktiviteettien lomassa. Terveelliset purtavat, lounas sekä yksityistilaisuudet kuuluvat kaikki Majan perinteisiin. Maja on loistava paikka myös yksityisti..

Lue lisää

Saapuminen ja yhteystiedot

Savon kuuluisin maamerkki on tunnettu iät ja ajat näköala- ja virkistyspaikkana. Tänäkin päivänä 360-näkymä Puijon Tornin huipulta valloittaa kävijänsä kerta toisensa jälkeen. Kumpuileva maasto ja Kallaveden järvimaisema ovat komeaa katseltavaa mihin aikaan vuodesta tahansa – näyttäytyen aina omanlaisenaan neljän vuodenajan mukaan…

Lue lisää
Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »