Kokoukset Puijolla

TORNIN KOKOUKSET

Torniravintolan voit varata arkisin ryhmäsi käyttöön aukiolojen ulkopuolella. Torniravintola soveltuu myös rauhallisiin kokouksiin pienemmille ryhmille. Torniravintolan lähiruokalounas tarjoillaan pöytiin tai isommalle ryhmälle katamme myös kuuluisan lähiruokapöytämme. Myös aamiaistilaisuus tornissa onnistuu! Kysy lisää ravintolat@puijopeak.fi .

KOKOUS PUIJON MAJALLA

Majalla tilaisuutesi onnistuu maistuvien tarjoilujen ja modernin tekniikan avulla varmasti! Tilaa on jopa 100 hengelle yhtä aikaa. Käytössä on myös 24 hengen Loimu-kabinetti. Puijon Majan alakerrassa olevan Puijo Peakin remontoidun saunakabinetin voi vuokrata vaikka koko päiväksi.

AAMUPALATILAISUUS JA AAMUPÄIVÄN KOKOUS

Majalla päivän voi aloittaa maukkaalla aamiaisella. Maja on luonnon keskellä, mutta sinne on helppo tulla. Idyllisessä miljöössä asiakkaasi saavat maukkaan elämyksen joka jää mieleen. Katamme aamiaistilaisuuden ryhmällesi ennakkotilauksesta. Aamun kokouksen jälkeen voitte nauttia halutessanne myös Majan lounaan »

ILTAPÄIVÄN KOKOUS

Iltapäivän kokouksen voit aloittaa Majan lounaalla. Lounaan jälkeen klo 14 voitte kokoustaa Loimu-kabinetissamme tai voimme varata teille koko Majan. Kysy tarjous Loimu-kabinetin yksityistilaisuudesta myynnistämme.

Majalla on langaton internetyhteys, 75”-näyttö sekä äänentoisto. Tuothan mukanasi omat tarvittavat liittimet, joilla saat varmasti yhdistettyä esitysvälineen HDMI-porttiin. Hinnat voimassa Ma-pe.

KOKO ILLAN YKSITYISTILAISUUS

Majan miljöö, herkulliset ruuat ja yksityistilaisuuden tunnelma sopivat upeasti yrityksen iltatilaisuuteen. Majalla on juhlittu monet pikkujoulut, yrityksen merkkipäivät ja asiakastilaisuudet.

360 VIRTUAALIESITTELYT

Tutustu virtuaalisesti tiloihimme! Puijon Majan tilat näet tästä ja Torniravintolaan pääset kierrokselle tästä.

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet:
ravintolat@puijopeak.fi tai
myynti@ravintolamestarit.net
044 5810 453
TorniravintolaTornikahvilaPuijon Maja Kuopio

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »