Kokoukset ja tyhy-päivät Puijolla

TORNIN KOKOUKSET

Torniravintolan voit varata arkisin ryhmäsi käyttöön aukiolojen ulkopuolella. Torniravintola soveltuu hienosti rauhallisiin kokouksiin pienemmille ryhmille tai vaikka unohtumattomiin aamiaistilaisuuksiin jopa 75 hengelle. Torniravintolan minimiveloitus 145€/ tunti. Kysy lisää ravintolat@puijopeak.fi .

KOKOUS PUIJON MAJALLA

Majalla tilaisuutesi onnistuu maistuvien tarjoilujen ja modernin tekniikan avulla varmasti! Tilaa on jopa 100 hengelle yhtä aikaa. Käytössä on myös 24 hengen Loimu-kabinetti. Majan tai kabinetin voi varata yksityiskäyttöön aamutilaisuuksiin tai iltaisin.

AAMUPALATILAISUUS

Majalla päivän voi aloittaa maukkaalla aamiaisella. Maja on luonnon keskellä, mutta sinne on helppo tulla. Idyllisessä miljöössä asiakkaasi saavat maukkaan elämyksen joka jää mieleen. Katamme aamiaistilaisuuden ryhmällesi ennakkotilauksesta.

ILTAPÄIVÄN KOKOUS

Iltapäivän kokouksen voit aloittaa Majan lounaalla. Lounaan jälkeen klo 14 voitte kokoustaa Loimu-kabinetissamme tai voimme varata teille koko Majan. Kysy tarjous Loimu-kabinetin yksityistilaisuudesta myynnistämme ravintolat@puijopeak.fi.

Majalla on langaton internetyhteys, 75”-näyttö, soundbar sekä äänentoisto. Tuothan mukanasi omat tarvittavat liittimet, joilla saat varmasti yhdistettyä esitysvälineen HDMI-porttiin.

KOKO ILLAN YKSITYISTILAISUUS

Majan miljöö, herkulliset ruuat ja yksityistilaisuuden tunnelma sopivat upeasti yrityksen iltatilaisuuteen. Majalla on juhlittu monet pikkujoulut, yrityksen merkkipäivät ja asiakastilaisuudet.

TYHY-PÄIVÄT PUIJOLLA

Puijo on ihanteellinen paikka viettää tyhy-päivää! Keskeinen sijainti luonnon keskellä, Puijon lakialueen monipuoliset aktiviteetit ja laadukkaat ravintolapalvelut ovat kaikki käytössäsi. Ota yhteyttä myyntiimme, niin räätälöimme juuri sinun tiimillesi sopivan kokonaisuuden.

360 VIRTUAALIESITTELYT

Tutustu virtuaalisesti tiloihimme! Puijon Majan tilat näet tästä ja Torniravintolaan pääset kierrokselle tästä. Koko lakialueen pääset kiertämään tästä.

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet:
ravintolat@puijopeak.fi tai
sales@puijopeak.fi
044 5810 453
TorniravintolaTornikahvilaPuijon Maja Kuopio

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »