Puijo

Puijon matkailualue

Puijon torni sijaitsee 5-tien varrella vain n. 2km Kuopion keskustasta. Puijolle lakialueelle pääset helposti jalkaisin, bussilla (kesäkaudella), taksilla, autolla tai Hop-on Hop-off kaupunki bussilla…

Lue lisää

Kulttuuri ja design

Suomalainen design on Puijolla kaikkialla Suomalainen design on elämäntapa, joka huomaamattamme ympäröi meitä kaikkialla. Puijolla luonto on suunnittelijamme ja inspiraatiomme, huomaat sen läsnäolon luonnonsuojelualueen lisäksi Puijon Tornissa ja sen palveluissa sekä Puijon Majassa. Tornikahvilan ja Torniravintolan sisustuksessa ja ilmeess..

Lue lisää

Luonnonsuojelualue

Elämyksiä luontoa kunnioittaen Puijo Peakin tavoitteena on edistää lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden liikunnallisia ulkoilmaharrastuksia – aina luontoa kunnioittaen. Puijon upea vanha metsä tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön tämän päämäärän toteuttamiseen. Tuotamme mieleenpainuvia elämyksiä, jotka syntyvät luonnon rauhasta j..

Lue lisää

Seuratoiminta

Puijon suuret korkeuserot ovat tyypillistä jääkauden muokkaamaa maisemaa. Puijon mäki tunnettiin 1800-luvulta näköalapaikkana, mutta 1900-luvun alussa Puijo alkoi houkutella kuntoilijoita, urheilijoita ja erityisesti kelkkailijoita. Kelkkailu on sittemmin jäänyt, mutta nykyisin Puijo tunnetaan Suomen huippu-urheilijoiden harjoittelu- ja kil..

Lue lisää
Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »