Digitaaliset luontoelämykset

Digitaaliset luontoelämykset soveltuvat parhaiten kevät-kesä-syksy aktiviteeteiksi.

1. PERHEILLE

Suomen eläimet AR -kierros Puijon Majan esteettömällä kansipolkureitillä. Veloituksetta matkailualueen asikkaille.

Suomen eläimet AR-kierros on sisällöltään opettava, eläimistä videoiden ja kertojan esittämänä toteutettu digitaalinen kokemus. Sisältö on toteutettu yhdessä Ähtärin eläinpuiston ammattilaisten kanssa. Sopii kaiken ikäisille ja toimii koululais- ja opiskelijaryhmille oppimateriaalina. Kierros sijaitsee Puijon Majan takana. Parhaiten pääset käyttämään AR kokemusta lataamalla ohjelman jo kotona älylaitteeseesi. Lataa sovelluskaupasta Salmi AR. Avattuasi sen, valitse Suomen eläimet AR kierros -PUIJO (ahmaikoneita on kaksi Järvisydän ja Puijo), lataa sisältöpaketti, skannaa laitteesi kameralla herätetaulu, aseta äänenvoimakkuus sopivaksi ja nauti. Parhaan kokemuksen saat käyttämällä kuulokkeita. Lataus ja Suomen eläimet- kierros ovat maksuttomia.

2. LAPSILLE

Matkailualueen läheisellä Puijon tornin puoleisella esteettömällä n. 300m pituisella reitillä sijaitsee digitaalinen metsäsatupolku, joka on koettavissa myös veloituksetta. Lue käyttöohjeet metsäsatupolkuun tästä.

3. AIKUISILLE

Täysin uusi hyytävän jännittävä audiokierros. Avajaistarjouksena matkailualueen asiakkaille veloituksetta. Lue koko kuvaus täältä.

Kalevala Awakening on paikkasidonnainen mobiilikierros, jonka pystyt kokemaan Puijon korkean metsän siimeksessä.  Lähde synkkään syksyiseen metsään kuuntelemaan oman mobiililaitteesi kautta aivan uudenlaista audioelämystä.

HUOM:

  • Kieli: suomi. Sopii alkaen 16-vuotiaille, sisältää: väkivaltaa, itsetuhoisuutta.
  • Parhaiten kierros soveltuu koettavaksi hämärään ja pimeään aikaan. Kesto n. 45 min. Reitti keskivaikea, sisältää nousuja ja laskuja.
  • Varaa kierrokselle omat kuulokkeet. Hyytävimmän kokemuksen saat käyttämällä vastamelukuulokkeita.Kierrosta varten tarvitset älypuhelimen tai muun mobiililaitteen sekä kuulokkeet. Varaa säänmukainen ulkovarustus. Saavu Puijolle Puijon Tornin aukioloaikoina. Saat ohjeet kierrosta varten Puijon Tornin ala-aulasta ruudulta tornin aulan aukioloaikojen mukaisesti lokakuu ma-la 10-18 ja su 10-16. Marraskuu ma-la 10-17 ja su 10-16.
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »