AR seikkailu

Käyttöohje
Kierrosta varten tarvitset vain ulkoiluun sopivat vaatteet ja älypuhelimen.

Lataa ilmainen Salmi AR -sovellus älypuhelimeesi Googlen tai Applen sovelluskaupasta, ja seuraa sovelluksen asennusohjeita. Avaa sovellus. Kirjoita sovelluksen hakukenttään Puijo Peak  Metsäsatukierros ja paina Hae-nappia. Klikkaa elämys auki ja lataa sisältöpaketti. Latauksen loputtua paina “Aloita kierros”. Metsäsatukierroksen tarinapisteet näkyvät kartalla. Liiku ensimmäiseen tarinapisteeseen ja paina Toista-nappia katsellaksesi tarinavideon. Muista, että puhelimessasi pitää olla sijainti päällä, sillä seikkailu hyödyntää puhelimen sijaintitietoja seikkailijoiden liikkumisen määrittämiseen. Katsele videolta tarina ja tutustu luonnon ihmeisiin ympärilläsi. Tarinapisteet kannattaa kiertää järjestyksessä. Parhaimman kokemuksen saat käyttämällä kuulokkeita. Sovellus toimii uusimmilla mobiililaitteilla.

Reitti kulkee tornilta upealle uudelle laavulle. Tästä mukava retki päivääsi, veloituksetta Puijolla kävijöille! 

 


Saavutettavuus

PÄÄSET TORNILLE HELPOSTI USEITA ERI REITTEJÄ

Puijon torni sijaitsee 5-tien varrella vain n. 2km Kuopion keskustasta.

* Jalkaisin Puijon tornille. Reippaile upeita ulkoilureittejä pitkin Puijon tornille mm. pesäpallostadionilta nousevaa luontoreittiä pitkin tai Puijon urheilulaakson portaita pitkin.

* Bussilla Puijon tornille. Aikataulut ja lähtöpaikka:: PUIJOBUSSI

* Taksilla Puijon tornille. VieVie taksi tarjoaa kiinteän 10€ / taksi hinnan ruutukaava-alueelta.

* Autolla Puijon tornille. Pääset ajamaan suoraan tornille ja voit parkata auton lakialueelle Puijon tornin ja majan välittömään läheisyyteen.

* Uutta 2021: Hop-on Hop-off bussiyhteys. Lue lisää uutuudesta: Yle ja Savon Sanomat

* Tulossa 2022: Kuopion kaupunki on uusimassa tuolihissin urheilulaaksosta lakialueelle. Lue lisää Viikkosavo. ps. auton voit parkata jo nyt uusille P paikoille urheilulaaksoon ja nousta Puijon portaita pitkin laelle.

Puijo Peak sijainti ja kartta

 


Isänpäivä Puijon ravintoloissa

Isänpäivänä su 13.11.2022 Puijon Torniravintolassa on arjolla on huippusuosittu seisova lähiruokapöytämme sekä pöytiintarjoiltuina lämpimät ruoat sekä jälkiruoka huikeiden maisemien kera! Torniravintolaan pöytävarauksen tehneiltä ei veloiteta Tornin pääsymaksua.

Tee pöytävaraus Torniravintolan isänpäivälle tästä »

Puijon Majalla isänpäivälounas tarjotaan seisovasta pöydästä.

Varaa pöytä Puijon Majalle tästä »

Puhelin 0445810 455

Puijon Maja KuopioTornikahvilaPuijon Ravintolat


Pikkujoulut Puijolla

Puijon laella pikkujoulut juhlitaan upeassa luonnonläheisessä miljöössä, aivan kaupungin keskustan laidalla. Torniravintolan herkut ja henkeäsalpaavat maisemat tai uudistetutun Puijon Majan tunnelma ovat omiaan pikkujoulujen viettoon.

Torniravintola

Torniravintolasta voi varata paikat pienelle tai isolle ryhmälle. Ravintolassa nautitaan Tornin lähiruokapöydästä ja pöytiintarjoilluista herkuista.

Puijon Maja Kuopio

Puijon Majan voit varata koko ryhmäsi käyttöön. Tilaa ja tunnelmaa riittää 80 hengelle. Ryhmävarauksissa ota yhteyttä myyntiimme: myynti@ravintolamestarit.net tai 044 5810 453.


Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »