Puijon joulu

Puijon jouluun kuuluu perinteisesti joulupukin vierailut, Puijon Majan ja Torniravintolan joululounaat, joulubuffet ja paljon muuta!

TALVISEIKKAILUPOLKU

Puijon tornin lähituntumaan avataan 4.12. alkaen omatoiminen seikkailupolku. Polku kiertää Puijon laen lähimetsässä ja on pituudeltaan noin 300 metriä. Seikkailupolku sisältää reittipisteitä, joista kustakin löytyy liikunnallinen tai muu toiminnallinen tehtävä. Seikkailua johdattaa runomittaisessa tarinassa tonttu Hilima Haepakka.

Seikkailupolku on suoritettavissa talven ajan ainakin maaliskuun 2022 loppuun saakka. Hämärään aikaan reitille suositellaan mukaan taskulamppuja – se tekee seikkailureitistä entistä jännemmän! Maksuttoman seikkailun tarjoaa Puijo Peak Oy, ja tarinan on luonut Jenga Jengala. Seikkailupolku soveltuu koko perheelle. Ryhmille voi varata opastetun kierroksen erikseen Tornimyymälästä.

JOULUPUKKI, MUORI JA KARVAKAVERIT

Joulupukki ja muori Puijon laella. 4.12 klo 13-16, 11.12 klo 11-14 ja 18.12 klo 11-14. Kuopion eläinpuiston karvakaverit tapaat Puijon laella 4.12 klo 14-16 ja 11.12 klo 12-14. Talutusratsastusta Poneilla pientä korvausta vastaan.

MINIATYYRIMAAILMAT TORNIKAHVILASSa

4.12. alk. eri tekijöiden miniatyyrimaailmoja Tornikahvilassa.

TULOSSA TALVEN AIKANA

Snow tubing mäenlaskua ja husky koiravaljakot. Tiedotamme lisää www.puijopeak.fi/aktiviteetit sivulla.

PIKKUJOULUT SAUNAKABINETISSA

Puijon majan saunakabinetti on ihanteellinen pikkujoulutapaamisiin. Tilassa on kaksi esitysnäyttöä, Genelec kaiuttimet, Singa karaoke, jouluinen teemavalaistus, kaksi pukuhuonetta ja kaksi saunaa. Tila soveltuu max. n. 25hlön ryhmille. Lue lisää >>

PIKKUJOULUT MAJALLA RYHMILLE

Puijon Majan voit varata koko ryhmäsi käyttöön. Tilaa ja tunnelmaa riittää 80 hengelle. Katso menu ja ota yhteyttä myyntiimme, niin varataan ryhmällesi unohtumaton pikkujoulu Puijon lumoavassa tunnelmassa.

JOULULOUNAAT PUIJOLLA

Jouluinen lounas Puijon laella on maukas tapa kiittää ystävää, yhteistyökumppania tai työkavereita kuluneesta vuodesta. Joululounaat katetaan Puijon Majalle ja Torniravintolaan arkisin joulun alla. Lue lisää ja varaa pöytäsi »

Jouluruoat kotiin Majan keittiöstä

Helpota joulun valmisteluita, ja tilaa perinteinen joulumenu kahdelle hengelle Puijon Majan keittiöstä. Tee tilaus verkkokaupassamme viimeistään ke 15.12. klo 16. Jouluruokien nouto Puijon Majalta to 23.12. klo 10-15 välisenä aikana.

JOULURAUHAN JULISTUS 24.12.

Joulurauha julistetaan Puijon laella jouluaattona 24.12. klo 13.00. Järjestäjinä Puijo Peak, Ravintolamestarit ja Puijon seurakunta. Lakialueella on tuolloin parkkipaikkoja hyvin rajallisesti, joten auto kannattaa jättää pesäpallostadionille alaparkkiin ja reippailla polkua pitkin ylös. Toinen hyvä vaihtoehto on jättää auto hiihtostadionille ja kivuta portaat ylös laelle.

MAJAN JOULUPUURO AATTOAAMUNA

Puijon Majalla keitellään puuroaamiainen jouluaattona 24.12. klo 9-11. Puuroaamiaisen hinta on 15.-. Buffetpöytään katetaan:

Majan perinteistä riisipuuroa
Rusinasoppaa
Kinkkua
Luomuemmentalia
Salaattia, kurkkua, tomaattia
Riisipiirakoita
Munavoita

Joulutorttuja
Pipareita

Kahvi/tee/ glögi

AATON JOULUBUFFET PUIJON MAJALLA 24.12.

Joulupäivällinen katetaan Majalla jouluaattona klo 12 ja klo 15. Menun hinta on 36.- eur/hlö, 5-12 vuotiailta 15.- euroa. Alle viisivuotiaat ruokailevat veloituksetta. Varaa pöytäsi tästä »

ALKURUOAT

Vihersalaattia ja herukkavinaigrettea M G VEG
Majan rosollia ja hapankermakastiketta L G
Paahdettua punajuurta ja rosmariinihunajaa M G
Metsäsienisalaattia M G
Glögimarinoitua silliä M G
Hiillostettuja muikkuja M G
Kala Lapin tulisavulohta M G
Kylmäsavulohimoussea ja mallasleipää L
Leipää ja voita

PÄÄRUOAT

Majan perinteistä joulukinkkua ja kastiketta L G
Karjalanpaistia M G
Myskikurpitsa wellington M G VEG
Porkkanalaatikkoa L G
Lanttulaatikkoa M G VEG
Keitettyjä perunoita M G VEG
Majan Hieno Wiina-sinappia L G
Luumuja ja herneitä M G VEG

JÄLKIRUOAT

Kaneli-suklaapannacotta L G
Pienjuustolan juustoja & hilloja L G
Joulutorttuja L
Pipareita L

Jouluateria on katettu seisovaan pöytään.

Varaa pöytä Puijon Majalle

#puijonjoulu

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »