Puijon joulu

Puijon jouluun kuuluu perinteisesti joulupukin vierailut, Puijon Majan ja Torniravintolan joululounaat 11.-22.12, aaton joulupuuro ja joulubuffet Puijon Majalla sekä paljon muuta! Myös aukioloaikamme joulunaikaan ovat normaalia laajemmat.

Tuolihissillä ylös lakialueelle

Tuolihissillä pääset näppärästi Puijon torniin ja Puijon majalle, ulkoilemaan ja ihastelemaan Puijon maisemia tai lakialueen tapahtumiin. Maksuton tuolihissi toimii 24.12.2023-7.1.2024 klo 11-16.

Puijon Yllätysten polku

4.12. alkaen Majan kansipolkureitillä on koettavissa ihastuttava joulu- ja eläinteemoitus. Ihastu valaistuun polkuun, josta löydät uusia yllätyksiä metsän siimeksessä! Tornikahvila ma-la 10-17 ja su 10-16. Puijon maja palvelee iltaisin klo 19 asti.

Joulupukki ja muori Puijolla

Joulukuussa pukki ja muori vierailevat Puijon lakialueella viikonloppuisin 9.-10. ja 16.-17.12. klo 15-18.

Snow tube mäenlasku

Supersuosittu rengasmäenlasku tulee taas! 26.12. – 7.1 joka päivä! Mikäli snow tube mäenlasku aukeaa jo aikaisemmin tiedotamme siitä! Lue lisää snow tube mäenlaskusta

JOULULOUNAAT PUIJON MAJALLA JA TORNIRAVINTOLASSA

Jouluinen lounas Puijon laella on maukas tapa kiittää ystävää, yhteistyökumppania tai työkavereita kuluneesta vuodesta. Puijon Majalla ja Torniravintolassa on molemmissa tarjolla jouluinen lounas arkisin.

JOULUAAMIAINEN ARJEN YLÄPUOLELLA

Torniravintolaan katetaan maukas jouluaamiainen 18.-19.12. kello 8-10. Torniravintolasta näet ympäröivän upean jouluisen aamun ja nautit lähialueen herkuista kootun runsaan aamiaisen hintaan 29.-.

Jouluinen retkiaamiainen aatonaattona la 23.12.

Puijon Majalle katetaan normaaliakin runsaampi, jouluinen retkiaamiainen lauantaina 23.12. klo 9-12. Retkiaamiaisen hinta on tuolloin 26,90.

Joulurauhan julistus 24.12.

Perinteiseen tapaan joulurauha julistetaan Puijon laella jouluaattona. Tänä vuonna julistus tapahtuu kello 14 alkaen. Järjestäjinä Puijo Peak, Ravintolamestarit ja Puijon seurakunta. Lakialueella on tuolloin parkkipaikkoja hyvin rajallisesti, joten auto kannattaa jättää pesäpallostadionille alaparkkiin ja reippailla polkua pitkin. Toinen hyvä vaihtoehto on jättää auto hiihtostadionille ja kivuta portaat ylös laelle. Jalkoja voi säästää Puijon montusta lähtevällä, ilmaisella tuolihissillä. Huomaathan, että hissi voi olla kovin ruuhkainen ennen joulurauhan julistusta, joten tule ajoissa. Hissi pyörii 24.12.2023-7.1.2024 klo 11-16.

Majan jouluaatto

Puijon Majalla pääset joulun tunnelmaan jouluaattona 24.12. Majan joulupuuro katetaan aamiaispöytään kello 9 alkaen. Majan jouluateria on tarjolla kolmessa kattauksessa, kello 12, 14.30 ja 17. Joulurauha julistetaan Puijon laella kello 14, joten voit osallistua siihen joko ennen tai jälkeen jouluaterian.

Instagrammable moments

Kuvaa itsesi tai perheesi lahjapakkauksen sisällä🎁. Kuvauspaikka sijaitsee Puijon tornin ja Puijon majan keskiössä lumisten puiden ympäröimänä. Joulupukin ja joulumuorin vierailujen yhteydessä mahdollisuus kuvata lahjapakkauksessa heidän kanssaan! Myös Puijon tornin maisemat ja Puijon yllätysten polku lumisine puineen ovat upeita kuvauskohteita.

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »