Puijon joulu

Puijon jouluun kuuluu perinteisesti joulupukin vierailut, Puijon Majan ja Torniravintolan joululounaat, joulubuffet ja paljon muuta!

TALVISEIKKAILUPOLKU

Puijon tornin lähituntumaan avataan 4.12. alkaen omatoiminen seikkailupolku. Polku kiertää Puijon laen lähimetsässä ja on pituudeltaan noin 300 metriä. Seikkailupolku sisältää reittipisteitä, joista kustakin löytyy liikunnallinen tai muu toiminnallinen tehtävä. Seikkailua johdattaa runomittaisessa tarinassa tonttu Hilima Haepakka.

Seikkailupolku on suoritettavissa talven ajan ainakin maaliskuun 2022 loppuun saakka. Hämärään aikaan reitille suositellaan mukaan taskulamppuja – se tekee seikkailureitistä entistä jännemmän! Maksuttoman seikkailun tarjoaa Puijo Peak Oy, ja tarinan on luonut Jenga Jengala. Seikkailupolku soveltuu koko perheelle. Ryhmille voi varata opastetun kierroksen erikseen Tornimyymälästä.

MINIATYYRIMAAILMAT TORNIKAHVILASSa

4.12. alk. eri tekijöiden miniatyyrimaailmoja Tornikahvilassa.

TULOSSA TALVEN AIKANA

Snow tubing mäenlaskualue aukeaa 26.12 💥 ja husky koiravaljakot tulee Puijolle 5.1.-22 ja 6.1.-22 😍. Lue lisää aktiviteeteista www.puijopeak.fi/aktiviteetit sivulla.

#puijonjoulu

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »