Puijo Peak Oy

Puijo Peak Oy vastaa Puijon lakialueen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa. Pääyhteistyökumppaninamme toimii Ravintolamestarit Oy, joka vastaa Puijon kahvio- ja ravintolapaveluista. Puijo Peak Oy:n designista vastaa pääyhteistyökumppanimme Jukolaindustries Oy, joka on suunnitellut ja rakentanut kokonaan avohakkaamattomasta puusta Puijon tornin matkamuistomyymälän sekä saunakabinetin. Jukolaindustries on tehnyt myös Tornikahvilaan ja Torniravintolaan puupintoja.

Kuva saunakabinetin seinästä ja katosta.

Visiomme on tuottaa ja ylläpitää keskellä Kuopion kaupunkia sijaitsevaan Puijon jylhään ja kauniiseen luontoon ekologisesti hyvin sijoittuva, monimuotoinen, liikunnallinen ja elämyksellinen matkailupalvelukokonaisuus Nature Activity Park, jonka keskiössä sijaitsevat Puijon tornin ja Puijon majan korkeatasoiset ravitsemuspalvelut sekä lakialueella tarjottavat kulttuuriset virikkeet.

Missiomme on edistää lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden liikunnallisia ulkoilmaharrastuksia. Tuotamme mieleenpainuvia elämyksiä, jotka syntyvät luonnon rauhasta ja omien rajojen koettelemisesta. Näin vastaamme tärkeään kansanterveydelliseen haasteeseen – että lapset ja nuoret liikkuvat nykyistä enemmän, raikkaassa ja puhtaassa ulkoilmassa.

Arvomme

PAIKALLISUUS – Luotamme paikalliseen lähiruokaan ja raaka-aineisiin, jotka meille takaa Savon luonto tuottajineen. Paikallisten suunnittelijoiden avulla tuomme suomalaisen designin kävijöiden nähtäväksi ja koettavaksi kaikilla aisteilla. Tarjoamme paikallisille uusia kokemuksia ja muistutamme meidän kaikkien yhteisen, ikivanhan kaupunkimetsämme läsnäolosta.

LUONTO – Kunnioitamme Puijon alueen uniikkia luonnontilaa ja -ympäristöä. Suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme elämykset ja palvelut aina luonto edellä. Etsimme luontoystävällisen vaihtoehdon aina kun suunnittelemme uutta. Puijon koskematon metsä on ikivanha paikka nauttia luonnosta – ja sellaisena haluamme sen pitää.

ULKOILU – Innostamme lapsia, nuoria ja aikuisia sekä perheitä ja erilaisia ryhmiä nauttimaan puhtaasta ja raikkaasta luonnosta. Tarjoamalla innostavan ympäristön liikkua, vaikutamme suuresti ihmisten elämänlaatuun ja terveyteen. Opetamme ja mahdollistamme uusille sukupolville entistä aktiivisempaa elämäntyyliä ulkoilmassa.

 

Yhteistyöverkostossa tällä hetkellä jo mukana:

Fantasia Works

Finteco

Hurja Solutions

Hyvinvointipalvelut Marja Qvist

Jukolaind

Kuopion oppaat

Kuopio-Tahko markkinointi

Leijona Group

Lähitapiola

Mobie Group Holdings

Oddy Inc.

SeikkailuKuopio

Sisuinterior

Sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi

Sawo husky

Säästöpankki

3d talo Finland .

Puijo Peak Oy

info@puijopeak.fi
+358 41 317 9535

Aukioloajat

Torni avoinna
ma-su klo 10 - 18
sales@puijopeak.fi | +358 41 317 9719


Yrityksen kotisivu »Näytä kaikki yritykset »
Varaa palveluja tästä »  |   Varaa pöytä Torniravintolaan tästä »   |   Puijo Majan lounaslista »