Puijo Peak Oy

Puijo Peak Oy vastaa Puijon lakialueen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa. Lakialueen keskiössä on Puijon torni, joka kohoaa 224 metriä Kallaveden pinnan yläpuolella.

Puijo Peakin pääyhteistyökumppanina toimii Ravintolamestarit Oy, joka vastaa Puijon kahvila- ja ravintolapaveluista. Puijo Peakin designista vastaa Jukolaindustries Oy, joka on suunnitellut ja uudistanut avohakkaamattomasta puusta mm. Puijon tornin matkamuistomyymälän sekä Puijon majan saunakabinetin. Jukolaindustries on tehnyt myös Tornikahvilaan ja Torniravintolaan puupintoja ja Puijon Lumo portin.

Visiomme on tuottaa ja ylläpitää keskellä Kuopion kaupunkia sijaitsevaan Puijon jylhään ja kauniiseen luontoon sijoittuva, monimuotoinen, liikunnallinen ja elämyksellinen matkailupalvelukokonaisuus, jonka keskiössä sijaitsevat Puijon tornin ja Puijon majan korkeatasoiset ravitsemuspalvelut sekä lakialueella tarjottavat kulttuuriset virikkeet.

Missiomme on edistää lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden liikunnallisia ulkoilmaharrastuksia. Tuotamme mieleenpainuvia elämyksiä, jotka syntyvät luonnon rauhasta ja omien rajojen koettelemisesta. Näin vastaamme tärkeään kansanterveydelliseen haasteeseen – että lapset ja nuoret liikkuvat nykyistä enemmän, raikkaassa ja puhtaassa ulkoilmassa.

Arvomme

PAIKALLISUUS – Luotamme paikalliseen osaamiseen, lähiruokaan ja raaka-aineisiin, jotka meille takaa Savon luonto tuottajineen. Paikallisten suunnittelijoiden avulla tuomme suomalaisen designin kävijöiden nähtäväksi ja koettavaksi kaikilla aisteilla. Tarjoamme paikallisille uusia kokemuksia ja muistutamme meidän kaikkien yhteisen, ikivanhan kaupunkimetsämme läsnäolosta.

LUONTO – Kunnioitamme Puijon alueen uniikkia luonnontilaa ja -ympäristöä. Suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme elämykset ja palvelut aina luonto edellä. Etsimme luontoystävällisen vaihtoehdon aina kun suunnittelemme uutta. Puijon koskematon metsä on ikivanha paikka nauttia luonnosta – ja sellaisena haluamme sen pitää.

ULKOILU – Innostamme lapsia, nuoria ja aikuisia sekä perheitä ja erilaisia ryhmiä nauttimaan puhtaasta ja raikkaasta luonnosta. Tarjoamalla innostavan ympäristön liikkua, vaikutamme suuresti ihmisten elämänlaatuun ja terveyteen. Opetamme ja mahdollistamme uusille sukupolville entistä aktiivisempaa elämäntyyliä ulkoilmassa.

Yhteistyöverkostossa tällä hetkellä jo mukana:

Puijon Torni

sales@puijopeak.fi
041 3179 719 / myynti ja 041 3179 535 / Puijon tornin aula.

Aukioloajat

ma-la 10-18, su 10-16

Tornikahvila tornin aukioloaikojen mukaan.
Näköalatasanne tornin aukioloaikojen mukaan.
Torniravintola palvelee myös iltaisin,
lue lisää kohdasta Torniravintola!


Yrityksen kotisivu »Näytä kaikki yritykset »
Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »