Kasvu Open 2022

Puijo Peak Oy valittiin mukaan Pohjois-Savon Kasvupolulle 2022. Hienoa kuulua 13 upean ja kasvuhakuisen yrityksen joukkoon, jotka ovat valittu mukaan kasvupolkuohjelmaan. Puijon matkailualueen kehittäminen on meille sydämen asia. 4seasons 4reasons.

Puijon matkailualueelle on tehty paljon uudistuksia Puijolla toimivien yritysten aluemanageri Puijo Peak Oy:n ja Puijon ravintoloiden Ravintolamestarit Oy:n toimesta.

Puijo Peak Oy kehittää Puijolle lisää aktiviteetteja. Seuraavaksi keväällä 2022 tuomme lisää digitaalisuutta luontoon Puijolla kävijöiden iloksi, tiedotamme lisää!.

Puijo Peak tekee yhteistyötä alueen matkailutoimijoiden, hotellien, oppilaitosten, seurojen, yhteisöjen, yrityskumppaneiden jne. kanssa ja haluaa mahdollistaa kehittyvällä matkailualueella ja rinnealueilla mahdollisuuksia muillekin valikoiduille toimijoille. Puijon matkailualueen vetovoimalla on suuri merkitys koko alueellemme. Uskomme matkailualueen kasvuun ja teemme sen eteen joka päivä töitä.

Kuopion kaupunki päivittää parhaillaan Puijon matkailualueen infraa 2020 luvulle. Olemme siitä todella innoissamme. Viihtyisä matkailualue tulee palvelemaan Kuopiolaisia, kotimaan matkaajia ja kv-turisteja. Tornin ja Majan palvelut ovat auki koko saneerauksen ajan! Kesän aikana rakentuuu kokonaan uusi piha-alue, lakialuetta tulee kiertämään esteettömiä luontopolkuja ja uuden tuolihissin myötä syntyy uusi saavutettavuus urheilulaaksosta matkailualueelle jne.

Puijon torni täyttää vuonna 2023 60 vuotta. Kunnioitamme Puijon tornia parhaiten huolehtimalla sen alkuperäisestä tarkoituksesta kansallismaisemien ja elämysten tuottajana sekä lisäämällä vetovoimatekijöitä maamerkkimme ympärille. Puijo Peak Oy:n arvoja ovat luonto, ulkoilma, terveys, aktiivisuus ja yhteisöllisyys.

Pekka Niemelä, Puijo Peak Oy:n yrittäjä, tj.                                                                                                              

Lue Kasvu Open tiedote tästä >>

Kasvu Openiin valitut yritykset tästä >>

 

Varaa palveluja tästä »  |   Ravintolat »   |   Puijo Majan lounaslista »